njuz-autor

AUTOR: urednistvo

09. maj. 2016

REAGOVANJE: Izvinite, da li neko možda zna ko nas je angažovao?

Poštovani građani, dame i gospodo, tebrare,

kao predstavnik maskiranih osoba u fantomkama prinuđen sam da vam se javno obratim ovim putem u nadi da će neko moći da nam pomogne da otkrijemo veliku misteriju koja ovih dana muči javnost: Ako neko slučajno zna ko nas je angažovao da u noći između 24. i 25. aprila porušimo građevinske objekte na lokacijama u Savamali, molimo ga da istupi i to javno kaže.

Naime, ne žive poslednjih nedelja samo građani u mraku neznanja već i mi sami, rušitelji u fantomkama. Poruku da rušimo objekte u Hercegovačkoj i ispod Gazele smo dobili sa anonimnog broja, uz obećanje da ćemo biti isplaćeni čim zadatak bude obavljen. Sada smo u problemu jer nam se naručioci ne javljaju i ne znamo na koju adresu da pošaljemo fakturu. Pare na ruke ne primamo jer želimo da pomognemo budžetu republike Srbije tako što ćemo platiti porez na našu zaradu. Mi možda jesmo anonimni ali to ne znači da nismo patriote.

Želeo bih da iskoristim ovu priliku i da se požalim na građane koji su prolazili tuda u vreme rušenja i na noćne čuvare koji su bili dežurni u tom trenutku na remećenju našeg zadatka i dovođenja sebe u opasnost. Da ne ispadne da samo kudim, moram takođe i da pohvalim čuvare reda i mira koji su svojim nedelovanjem sarađivali kako te noći tako i dan danas.

U svakom slučaju bi bilo lepo da se onaj ko zna identitet naručilaca ili još bolje, sami naručioci rušenja lično jave kako bismo mogli da naplatimo svoje usluge. Pravna država ne funkcioniše na ovaj način. Mi smo lepo obavili naš deo posla i očekujemo da budemo isplaćeni, kako zakon i ustav, a na kraju krajeva i red nalaže.

Mi smo odgovorni ljudi i bićemo prinuđeni da podnesemo tužbu protiv NN lica u slučaju da do prvog u sledećem mesecu ne otkrijemo ko je nalogodavac rušenja u Savamali. Ovim putem se obavezujemo da ćemo sav novac koji dobijemo uplatiti u humanitarne svrhe.

s poštovanjem,
Vaši fantomi

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Meni samo nije jasno da neki nadležni tvrde ko nije. Ako znaš da neko nije, onda moraš znati ko jeste, jer kako da ga isključiš iz priče?

 2. Рубљов kaže:

  Ево адреса за фактуру, братори – Белвил, гарсоњера од 30 квадрата, маршал пицоусти,..

  1. milan (nisam odavde) kaže:

   Koga je taj platio? Pa on samo obećava i uzima!

 3. scoby kaže:

  Ja znam. Narucilac je Marvel Comics Group zbog nove epizode stripa o maskiranom osvetniku Fantomu – Duhu Koji Hoda. Radnja stripa se desava na Beogradskoj dzungli na asvaltu, gde mala grupa kocnicara nezaustavljivog napretka, pokusava svojim bednim i beskorisnim objektima da zaustavi tocak istorije.

 4. Ja sam kaže:

  Nije NN lice vec SNNS osoba.
  Jos blize, u reci gde su poruseni objekti se skriva ime narucioca, a nije Sava.

  1. vitez kaže:

   Nije ni Zemunski klan, to su oni koji su se kao deca igrali četnika i partizana, e pa porasla deca.

 5. iva kaže:

  Kakav trip za izbegle iz Sirije – pobegli od rata, ovde ih u pola noci napada paravojska sa fantomkama.

 6. Мирко kaže:

  Рушење је наручио пичкоусти, али он плаћа само у сендвичима. Жао ми је момци…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *