nazad na vrh

REAGOVANJE – Nemački ovčar Džeki: Hoćete li da prestanete više sa tim petardama, jebo vam pas mater

Poštovani najbolji prijatelji,

nakon mnogih decenija života koje sam proveo u suživotu sa vama ljudima, prinuđen sam da ovim putem izrazim svoje nezadovoljstvo pojavom koju uočavam na otprilike svakih sedam godina svog života. Nisam siguran da sam do kraja razumeo o čemu se radi, ali evo kako ja to shvatam. Neki pripadnici vaše vrste imaju potrebu da kada je baš hladno izađu i bukom i eksplozijama pokušaju da oteraju tu hladnoću. Moguće je da grešim, ali ne vidim bolje objašenjenje.

Pošto vidim da apeli da se sa tim prestane nisu urodili plodom, imam da tima i takvima poručim samo jedno – jebo vam ja mater baš! Hoćete li već jednom prestati sa tim petardama, idioti jedni nedokazani? Jel ja i ostali pripadnici moje vrste treba svako malo da dobijamo srčku samo zato što ste vi kreteni pa ne možete da izdržite a da ne pravite eksplozije? Znam da mislite da ste superiornija vrsta, ali činjenica je da bacanje petardi ne ide baš u prilog toj tezi. Kada čujem petardu, ne mogu a da ne pomislim da je Darvin negde debelo pogrešio. Prosto se čudim kako ste uspeli i do ovog stadijuma da stignete, pošto mi taj čin uživanja u eksploziji deluje kao nešto što rade amebe.

Kako se bliži vremenski period kada obično imate potrebu da budete debili, a znam da ne vredi da vas lepo zamolim, onda barem mogu da vam kažem sledeće: možete svi kolektivno da mi se nafafate.

Iskenjam se na ljudski rod.

Srdačno vaš,
Džeki

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Amen. I jos jendonm: podpisujem.

 2. Čibe,mi pripitomili i Schroedera a ti kevćeš,a nisi ti arijevac,gde su ti plave oči…džumaro.Obuhvatiće tebe do 2020. naši policajci,šinter sektor komunalnog servisa urbanih gradjana…Čibe

 3. E, Dzeki moj, zamisli tek kako je decici koja morajy da trpe oceve koji ih tri puta godisnje (za Novu, Srpsku novu i rodjendan) poducavaju kako se bezbedno bacaju sve vrste eksplozivnih ,,igracaka”.

 4. U 6 reči :

  Petarde koristiti samo u krugu porodice.

 5. Фамозне вучићеве ” две године ” су у ствари 14 кучећих. Кад је он беше дош*о на власт, значи још само 9 пасијих година до бољег живота. Или алек вреди к*о 7 џукела, не контам сад, попио сам мало…иначе, први коментар у новијој (2017) историји, срећна свима нова година.

 6. Newsovci, bravo i kvako!! Ovo vam je jedan od najjacih i najboljih tekstova ikada!!

 7. Jebo vam ja pas mater, što bi reko Sova.

 8. Smejem se vec par dana kad se setim ovoga. Hvala do neba sto nas razveseljavate sirom sveta.

 9. E Džeki, Džeki, džukelo razmažena i beskorisna. Pokazao bi ti neki Srpski Odbrambeni Pas kako se gutaju i neutrališu petarde! Ti si bruka za tvoje pretke koji su skakali na bombe u bici na Sutjesci da bi zaštitili svoje gazde!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix