Građani prijavili širenje nesnosnog smrada
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

15. jan. 2019

Redakcija tabloida prinuđena da uvede zabranu masturbacije na poslu

BEOGRAD, 15. januar 2019, (Njuz) – Redakcija poznatog beogradskog tabloida koji je zahtevao da ostane anoniman uvela je zabranu masturbacije na poslu nakon što je otkriveno da se gotovo svi zaposleni samozadovoljavaju u radno vreme, ostavljajući za sobom veliki nered i neprijatan miris. Zaposleni kažu da nisu ni primetili da masturbiraju, već da su to činili nesvesno.

Pretpostavlja se da je do masturbacije na radnom mestu dolazilo zbog velike izloženosti zaposlenih provokativnim fotografijama poznatih ličnosti koje ovaj tabloid objavljuje svakodnevno.

– Čitaoci mogu da biraju da li će da naš list kupe ili ne, ali mi taj luksuz nemamo jer smo prinuđeni da gledamo te seksi fotografije svakog dana po ceo dan. I sada dok pričam o tome, slike naših poznatih, oskudno odevenih ličnosti u provokativnim pozama mi proleću pred očima… izvinite, moram da izađem napolje na kratko, prokomentarisao je jedan od zaposlenih dok se trljao po genitalijama preko odeće.

Kako se nezvanično saznaje, zaposleni su u početku koristili toalet redakcije kako bi tamo masturbirali na miru, ali situacija je postala kritična od nedavno, kada su zaposleni primetili da drugi zaposleni masturbiraju na svojim radnim mestima, da bi tek kasnije primetili da su se i sami zadovoljavali u open space prostoriji a da toga nisu ni bili svesni.

– U jednom trenutku sam birao fotografije za nslovnu stranu, a sledeća stvar koje se sećam jeste kako sedim na svojoj kancelariskoj stolici umazan semenom tečnošću. Svi su me jasno videli ali niko nije na mene obraćao posebnu pažnju, pa sam zaključio da se to dešava svima, stalno.

Stručnjaci se slažu da su redakcije tabloida trenutno najgora i najteža mesta za rad u zemlji.

– Količina golišavih fotografija koje ti ljudi vide svakog dana i takav naboj seksualne tenzije nije nešto što ljudska psiha može da podnese a da nema ispusni ventil, u ovom slučaju i bukvalno, kaže Jovan Marić, seksolog i jedan od naših najvećih seksualnih stručnjaka za seks.
Kako saznajemo iz uredništva tabloida, veliki broj novinara se prijavio da radi od kuće, a mnogi su našli rupu u novom zakonu tako što su počeli da “razmenjuju masturbacije”.

Viktor Marković

  1. Vlada kaže:

    Pa dobro tabloidi su za one koji nemaju komp, kad se zadovolje potrebe spaliti isti u peći.

  2. voya montoya kaže:

    Cela je Nacija- masturbnacija…Cast,durexoidima ,pogotovu u zutim prslucima…!!!..Nakon,izbora,ocekuju se bolji rezultati,kod ne masturbatorski,orijentisanih gradjana,koji su dezorijentisani…na ovoj lijepoj nasoj…ploci…ravnoj do Kosova…

  3. Bane A kaže:

    Bolje je da zaposleni u tabloidima masturbiraju, nego da se razmnozavaju. Isto vazi i za stvorove koji im komanduju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *