nazad na vrh

Retriver Soni postaje prodekan Medicinskog fakulteta u Nišu

Retriver Soni postigao zapaže rezultate na istom univerzitetu koji je završio i prodekan Petrović

NIŠ, 24. avgust 2012, (Njuz) – Prodekan Medicinskog Fakulteta u Nišu Dragan Petrović podneo je danas ostavku na svoju funkciju i njega će u narednom mandatu zameniti njegov kolega sa fakulteta Ešvud, australijski zlatni retriver Soni.

Dekan ovog fakulteta Milan Višnjić izjavio je za Njuz da su svi bili pomalo zatečeni Petrovićevom ostavkom, ali da ga oni podržavaju u njegovoj nameri da se dalje stručno usavršava na poznatom “Belford univerzitetu“.

-Petrović je na našem fakultetu ostavio neizbrisiv trag. Pored njegovog stručnog rada, spominjanjem njegovog imena u medijima, zaslužan je i za popularizaciju Medicinskog fakulteta u Nišu, na čemu smo mu veoma zahvalni – smatra dekan Višnjić i dodaje da su iz ovih razloga želeli da pronađu zamenu koja će biti dostojna poznatog doktora.

-Smatrali smo da je najbolje da odaberemo nekog kandidata sličnog obrazovanja, tako da smo počeli malo da se raspitujemo o studentima koji su završili fakultet Ešvud. Tada nam je za oko zapao australijski retriver Soni, koji je na istom ovom fakultetu diplomirao nešto nakon našeg, sada već bivšeg, prodekana – izjavio je Višnjić, koji se nada da ova generacijska razlika nije uticala da Soni ima slabije profesore od Petrovića.

Višnjić je napomenuo da je Soni momentalno prihvatio ponudu i da se on lično nada da činjenica da je Soni studirao na engleskom i da srpski jezik tek počinje da uči, neće predstavljati problem u radu.

Marko Dražić

Dejan Nikolić

Inspiracija: Prodekan Petrović i retriver Soni imaju istu diplomu

Dekan: Soni mi nije rođak

Milan Višnjić takođe je oštro negirao spekulacije da je novi prodekan Soni njegov rođak i da je to bilo presudno za njegovo imenovanje.
– To su gluposti. Zna se koliko sam rigorozan pri zapošljavanju ljudi na fakultet – kratko je rekao Višnjić.

B.G.

 1. Ovo je jedna od najboljih vesti u skorije vreme ;)

 2. Pa jel nisu mogli nekog našeg kera da zaposle!? E Srbijo, banana državo…

 3. Bravo, majstori! :D

 4. Nemojte tako ljudi. Ispašće da je Ešvud jači od Megatrenda.
  Po toj logici, nama pola Vlade treba da zamene Sonijeve kolege…

  • Bravo, Miki. Bravo, bravao. Jedna od najboljih satiričnih priča u srpskoj književnosti, u rangu Domanovićevih dela.

 5. Niskim mackama se nece dopasti ova vijest!

 6. Сони је фантастичан. Верујем да ће помоћи људима да превазиђу ту погубну опседнутост плавим ковертама. Пре пар дана шапутао сам са чукунунуком вашег великог народног хероја из НОБ-а. Лукс 14-ти ми је шапнуо да дисциплина не представља показивање човеку ко је газда, већ преузимање одговорности за то живо биће које мисли да је најпаметније. Мислим да је Лукс 14-ти у праву. Деца из његовог првог брака са Лајкином чукунунуком су већ 7 година на најважнијим функицијама у Русији и Кини – те две земље су препорођене. Ово је тек почетак за Србију, а надам се једног дана и за САД.

 7. za sonija se makar zna kako je završio fax… za aktuelnog predsednika srbije još uvek ne.

 8. e, pogledaj prodekana, opet liže sam sebi yaya!
  8)

 9. Moja mačka Elektra tvrdi da je Soni dobio posao preko veze ko funkcioner jedne od vladajućih stranaka

 10. ovaj soni u predelu brade nekako nalici na cika Visnjica, kao uostalom i sva (ne)rodbina koju (ni)je zaposlio >)

 11. Blago Nišlijama, oni imaju zlatnog retrivera… U Kragujevcu, na pravnom fakultetu su neke obične džukele, sa koferčetom umesto diplome.

 12. Marketing, Todore… Računam na dobru zaradu od poseta raznih društava za zaštitu kučadi.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix