njuz-autor

AUTOR: urednistvo

15. jul. 2019

Retrogradni Merkur se učlanio u Dosta je bilo

BEOGRAD, 15.jul 2019, (Njuz) – Retrogradni Merkur saopštio je da se učlanio u pokret Dosta je bilo i da će dalju borbu za svoj položaj u astrologiji voditi kroz ovaj pokret.

– Želim da obavestim javnost da sam se u petak učlanio, odnosno bolje da kažem da je retrogradni Merkur u petak ušao u kuću Dosta je biloa. Nakon toliko lutanja između prve i dvanaeste kuće, između vatrene, zemljane, vazdušaste kuće… konačno sam našao onu u kojoj ću naći i razumevanje i podršku – istakao je retrogradni Merkur.

On je dodao da je, nakon što je čuo da je predsednica pokreta Branka Stamenković astrolog svetskog kalibra, jedino logično bilo da uđe u DJB.

– Neverovatna je sličnost između mene i DJB. Kao što sam ja jedinstven u astrologiji, tako je i DJB u politici. Kao što je retrogradni Merkur prividno kretanje Merkura unazad, tako je i DJB samo privid da nije najjača opozicija. Kao što ja ukazujem na opasnost od smanjene opreznosti kao i na izraženiju opasnost od mogućih češćih ili značajnijih propusta i grešaka u postupcima kao i u razumevanju, tako to čini i DJB – istakao je retrogradni Merkur i dodao da “kao što se strepi od njega, tako se strepi i od DJB-a.”

Predsednica DJB Branka Stamenković ovim povodom je izjavila da su dobili saveznika kakav se retko dobija u borbi protiv partokratije.

– Osobe kojima se u natalnoj karti nalazi retrogradni Merkur su veoma zagonetne i inteligentne, a ima li ko više da se odlikuje upravo ovim osobinama od pokreta Dosta je bilo – upitala je Stamenković.

Bane Grković

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *