RIK nije imao drugog rešenja nego da proces vrati na početak
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

02. maj. 2016

RIK naložio ponavljanje obećanja o otkrivanju ubice pevačice

BEOGRAD, 2. maj 2016, (Njuz) – Republička izborna komisija poništila je sva dosadašnja obećanja o hapšenju ubice pevačice Granda u narednih 48 sati i naložila njihovo ponavljanje.

U RIK kažu da je ova mera iznuđena zbog brojnih prigovora koji su stigli na njihovu adresu.

– Nedvosmisleno je utvrđeno je da su postojale brojne nepravilnosti prilikom davanja obećanja o hapšenju ubice pevačice i to je jedini razlog za ovakvu odluku – kaže Dejan Đurđević, predsednik RIK-a – Ključni razlog je, ipak, taj što je utvrđeno da ubica nije otkriven i priveden pravdi u zadatom roku od 48 sati, pa RIK nije imao drugog izbora sem da ceo proces vrati na početak. Novo obećavanje rešenja ovog slučaja mora biti održano najkasnije sutra, a obavezno pre održavanja ponovljenih izbora koji su zakazani za sredu – objasnio je Đurđević i dodao da se obećavanje mora izvršiti na konferecnciji za štampu pred novinarima svih medijskih kuća koje će biti u obavezi da ovu vest objave u udarnom terminu.

Javnost već danima spekuliše o potencijalnim imenima počinioca ovog ubistva, a policijska istraga i dalje tapka u mestu. Naši izvori tvrde da pomaka ipak ima i da nadležni pouzdano znaju da iza ovog svirepog zločina ne stoje nepoznati ljudi sa fantomkama na glavama.

Bojan Savić

 1. sremac kaže:

  Pa zar ovi iz RIK-A ne znaju da je izborna tisina i da nema za 48 sati, najvise 2 – 2 1/2 godine i sl. U cetvrtak moze da se nastavi program “hvalite me usta ili cu vas poderati“

 2. Sp kaže:

  Matematika je jasna: Jedan Vučićev dan traje tačno dve galaktičke nedelje. Bio je u kampanji tačno deset dana, odnosno dvadeset galaktičkih nedelja, što pomnoženo sa 48 iznosi tačno petrnaest godina.

  1. Sp kaže:

   Što pada tačno tri dana pred sledeće parlamentarne izbore, kada će obećanje o hvatanje ubice pevačice, biti ponovljeno.

 3. Sp kaže:

  P.S. Šteta što ubica nije iz opozicije, bio bi uhvaćen noć pred ubistvo u pratnji televizijske ekipe.

 4. Ja sam kaže:

  Obecali pa sta!?
  Ako treba organizovace novo preizborno ubistvo sa poznatim pociniocem.
  Trazi se kandidat za zrtvu, pa ako je nadju nadju, ako ne…bar imaju ubicu.

 5. Мирко kaže:

  Убица је организовао и изборну крађу 2012-те године.

 6. Рубљов kaže:

  рик захтева да се обећања о капшењу убице крећу у оквиру онога што знамо о њему – дакле, има 144. године, није уписан у списак серијских убица и списак убица на мах, виђан је у друштву марка ђурића, небојша из београда каже за њега да је писац украјинског сценарија, што вулинима олакшава истрагу – колика је вероватноћа да сценариста убије певачицу на насипу који је млађи од њега и постане писац убица у 144. години живота мислећи да је жртва победница украјинског тлзп…

 7. Zoin Mihailo kaže:

  U 6 reči :

  Steže se obruč oko obećanja policije.

 8. voya montoya kaže:

  kako bi Informer priopćio : U MUDA nema saznanja da je ovo iko obećao…Humor pojeo šalu.Ministarstvo Unutrašnjih DelA nema saznanja o prazna obećanja,te molimo narod da nas ne pritiska,kako bi istragu oročili,pardon okončali u cilju daljnje postizborne istrage.Što se tiče pomaka ,ima pomaka.Uskrs se primakao 1.maju,zahvaljujući merama Vlade tehničke Srbije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *