njuz-autor

AUTOR: urednistvo

10. feb. 2023

Rio Ferdinand se prisetio kakav su tandem u Mančester junajtedu bili on i Nedimović

MANČESTER, 10. februar 2023, (Njuz) – Legendarni fudbaler Mančester junajteda i engleske reprezentacije Rio Ferdinand, podsetio je sinoć kakav su svojevremeno tandem u odbrani Mančester junajteda bili on i srpski internacionalac Branislav Nedimović.

Gostojući u jednoj emisiji, Ferdinanda su pitali da prokomentariše najavu da će Nedimović po svemu sudeći preuzeti Fudbalski savez Srbije, na šta je čuveni fudbaler rekao da čovek sa takvom fudbalskom karijerom ni ne zaslužuje ništa manje od toga.

– Godine prolaze i mlađi gledaoci možda i ne znaju kako smo vladali kaznenim prostorom Nedimović i ja. Junajted je tih godina bio veoma jak, bilo je tu sjajnih igrača, ali naša snaga je počivala na čeličnoj odbrani. Da, bili su tu Evra, O'Šej, Braun i mnogi drugi, ali Nedimović i ja smo zadavali glavobolje svakom napadu – prisetio se ovaj fudbaler i pozvao ljude da pogledaju na YouTubeu i podsete se Nedimovićevih klizećih startova.

– Ono je teško opisati, on je bukvalno išao glavom gde neko ne bi smeo nogom. Zbog toga je Nedimović ostao i bez nekoliko zuba u duelu sa Drogbom. Krvario je na terenu, ali nije se predavao – podseća Ferdinand i dodaje da je to prepoznao i trener Ferguson, koji je Nedimoviću, u onakvoj konkurenciji pored Runija, Ronalda i mnogih drugih, dao i kapitensku traku.

– Koliko je samo puta ceo stadion odzvanjao pesmom o njemu “He comes from Serbia, hell fuckin’ murder ya, Nedime, Nedime” – zaključuje Ferdinand.

Marko Dražić

 1. Hombre kaže:

  Jedan je Nemanja Vidić !

  1. Partizan kaže:

   Kako napušiti Nepušača?? Nemanjoom Vidiceeem haahaha

  2. Baki kaže:

   Svetska fora :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *