Roditelji uzvikivali "Gotov je" i "Škola"
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

01. sep. 2017

Roditelji kupanjem u fontani proslavili početak nove školske godine

BEOGRAD, 1. septembar 2017, (Njuz) – Više desetina roditelja kupalo se danas u fontani na Trgu Nikole Pašića, čime su proslavili kraj letnjeg raspusta i početak nove školske godine.

Kako saznaje Njuz, najviše je bilo roditelja đaka od prvog do četvrtog razreda Osnovnih škola, koji su skakali u fontanu, prskali se i uzvikivali “Gotovo je!”, “Škola!” i “A sad adio”.

Jelena Ilić, majka čiji sin ide u drugi, a ćerka u treći razred, kaže da je tokom celog avgusta odbrojavala dane do prvog septembra.

– Lepo je krajem juna malo više vremena provoditi sa svojom decom, kao i u julu, pogotovu što smo išli na more. Ali onda je došao avgust, kome kao da nikad nije bilo kraja – kaže naša sagovrnica.

Milutin Grašić, koga smo prekinuli dok se zaletao da skoči “bombu”, kaže da se ni kao dete ovoliko nije radovao završetku škole.

– Volim svoje male anđele najviše na svetu, ali bogu hvala pa ću ih sada malo manje gledati, jer će biti u školi, u dnevnom boravku i na časovima engleskog, plivanju i karatea. Možda ih upišemo na još dva-tri sporta preko vikenda – kaže naš sagovornik.

On dodaje da roditelji ipak ne treba previše da slave, jer ove godine prvi septembar pada u “prokleti petak”.

Marko Dražić

 1. strani izdajnik kaže:

  Sa lica mesta:
  “Fontana je puna vode
  Svako se za bombu sprema
  Dužnost sada zove, zove
  I slobode više nema…”
  Ovo je bio hit na fontanu kod Fontane. Šta se najviše pevalo na Slavija, neka javi neko drugi. Ne mog’ se probije… E, Mali mali…

 2. Ja sam kaže:

  Kada padne prva kisa roditelji ce svoju decicu traktorima voziti do skole.
  Sve je razrovano.
  Bacevic iz Kine gleda Studio B u ubedjenju da su poceli radovi na kanalu Dunav-Egej.

  1. voya montoya kaže:

   A Konfucije-spomenik, u suvoj-crnoj travi Novog Beograda,pita se zasto je i trava ovde sasusena…!!Iispred mog simbola srpsko-kineskog Prijateljstva, i buduceg Kulturnog Centra Kine,vidi se suva trava…Tarabicki receno: ovde se ni trava ne zeleni…!!!

   1. Ja sam kaže:

    Po tomi, tumacu Tarabica, trava je suva da bi bila kineski zuta.

 3. Aleksandar Хејтер kaže:

  Скаче бомбу у фонтану? Све је јасно, олош хоће да нам убије Председника!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *