njuz-autor

AUTOR: urednistvo

26. feb. 2020

Roditelji ministra prosvete pozvani na otvorena vrata zbog njegovog ponašanja

BEOGRAD, 25. februar 2020, (Njuz) – Zbog problematičnog ponašanja ministra prosvete Mladena Šarčevića, njegovi roditelji su dobili poziv na otvorena vrata, saznaje Njuz od izvora bliskog ministarstvu.

Kako ovaj izvor navodi ponašanje ministra je prevršilo svaku meru i ometa u normalnom radu sve koji su sa njim u kontaktu.

– Ministru Šarčeviću je više puta skrenuta pažnja na ponašanje, ali bez rezultata. Bio je i na razgovoru sa psihologom, međutim nije bilo pomaka, postao je još bahatiji i bezobrazniji, iako mu je predočeno da će dobiti lošu ocenu iz vladanja i ukor pred isključenje iz ministarstva, kao i da, za razliku od ostalih ministara, neće ići na otvaranja i neće učestvovati u kampanjama – ispričao je ovaj izvor.

– Bilo je predloga i da bude prebačen u drugo ministarstvo, ali su roditelji ministara protestovali i najavili su da njihova deca neće dolaziti na posao ukoliko Mladen Šarčević bude raspoređen kod njih. Ostalo je samo još da se proba da se kroz razgovor sa njegovim roditeljima utiče na njega i da zajedničkim snagama svi pokušaju da koriguju njegovo ponašanje – dodao je izvor koji je, u strahu od reakcije ministra, insistirao na anonimnosti.

Na molbu novinara Njuza da prokomentariše navode o pozivu roditelja na otvorena vrata ministar Šarčević burno je reagovao.

– Ma daj bre čoveče, nemoj da budeš navalentan i ne ponašaj se kao siledžija jer ću te posle posla sačekati u parkiću preko puta redakcije. Sramota, ko te je vaspitao da se tako prostački ponašaš – rekao je ministar pre nego što je prekinuo vezu.

 

Viktor Marković

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    U poslednje vreme se tačno vidi koji su članovi vlade, od fikusa pa do manje važnih, pohadjali novootvorenu školu za lepo ponašanje kadrova SNS u Sava centru. Ali i njih treba razumeti. Svevišnji je obećao da samo četvoro ponovo ostaju u njegovoj novoj vladi!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *