nazad na vrh

Roditelji ministra prosvete pozvani na otvorena vrata zbog njegovog ponašanja

BEOGRAD, 25. februar 2020, (Njuz) – Zbog problematičnog ponašanja ministra prosvete Mladena Šarčevića, njegovi roditelji su dobili poziv na otvorena vrata, saznaje Njuz od izvora bliskog ministarstvu.

Kako ovaj izvor navodi ponašanje ministra je prevršilo svaku meru i ometa u normalnom radu sve koji su sa njim u kontaktu.

– Ministru Šarčeviću je više puta skrenuta pažnja na ponašanje, ali bez rezultata. Bio je i na razgovoru sa psihologom, međutim nije bilo pomaka, postao je još bahatiji i bezobrazniji, iako mu je predočeno da će dobiti lošu ocenu iz vladanja i ukor pred isključenje iz ministarstva, kao i da, za razliku od ostalih ministara, neće ići na otvaranja i neće učestvovati u kampanjama – ispričao je ovaj izvor.

– Bilo je predloga i da bude prebačen u drugo ministarstvo, ali su roditelji ministara protestovali i najavili su da njihova deca neće dolaziti na posao ukoliko Mladen Šarčević bude raspoređen kod njih. Ostalo je samo još da se proba da se kroz razgovor sa njegovim roditeljima utiče na njega i da zajedničkim snagama svi pokušaju da koriguju njegovo ponašanje – dodao je izvor koji je, u strahu od reakcije ministra, insistirao na anonimnosti.

Na molbu novinara Njuza da prokomentariše navode o pozivu roditelja na otvorena vrata ministar Šarčević burno je reagovao.

– Ma daj bre čoveče, nemoj da budeš navalentan i ne ponašaj se kao siledžija jer ću te posle posla sačekati u parkiću preko puta redakcije. Sramota, ko te je vaspitao da se tako prostački ponašaš – rekao je ministar pre nego što je prekinuo vezu.

 

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. U poslednje vreme se tačno vidi koji su članovi vlade, od fikusa pa do manje važnih, pohadjali novootvorenu školu za lepo ponašanje kadrova SNS u Sava centru. Ali i njih treba razumeti. Svevišnji je obećao da samo četvoro ponovo ostaju u njegovoj novoj vladi!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix