njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

12. jun. 2020

Roditelji partizanovih navijača apeluju da im ne dovode decu u vezu sa predsednikovim sinom

BEOGRAD, 12. jun 2020, (Njuz) – Nakon što su Partizanove vođe navijača u sredu po četvrti put uslikane u društu predsednikovog sina Danila Vučića, oglasili su se i njihovi roditelji. Oni su u pismu upućenom javnosti apelovali na sve građane da prestanu da njihovu decu stavljaju u opasnost time što ih dovode u vezu sa sinom predsednika.

– Prestanite da crtate mete na čelu našoj deci. Zar je sada zabranjeno sedeti u kafiću sa drugarima i gledati derbi? Jedina krivica naše dece je što su se zadesila tamo gde je bio i sin predsednika. Samo zato što su uslikani blizu Danila Vučića ne znači da imaju bilo kakve veze sa tim okruženjem, navodi se u pismu roditelja.

U javnosti se pojavila sumnja da bi, ukoliko se ovakvi susreti nastave, Danilo Vučić mogao da ima loš uticaj na vođe navijača.

– Jednom, dva puta ili ajde da kažemo tri je slučajnost, ali sada već deluje da tu nisu čista posla i da bi Danilo mogao da uvuče tu decu u loše društvo. Ipak svi znamo ko mu je otac, – kaže jedan od anketiranih slučajnih prolaznika.

Stručnjaci kažu da su klinci koji prate fudbal naročito osetljiva grupa.

– To je sve klizav teren, jedna stvar vodi do druge. U jednom trenutku si sa drugarima na tribinama i bodriš svoj omiljeni sportski tim a već sledećeg se družiš sa sinom predsednika, kaže naš poznati psiholog koji je želeo da ostane anoniman.

Kako se nezvanično saznaje, vođe navijača su obećale da će ubuduće paziti ko sedi blizu njih, kako im “brižljivo građen imidž u javnosti ne bi bio narušen.”

 

 

Nenad Milosavljević

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    A I taj Danilo. Toliki kafići u Beogradu, a on uvek baš sedne u onaj gde će doći ti jadni navijači!

  2. voya montoya kaže:

    Tako je to kad , Prdcednik…ne moze izaci na kraj sa huliganima..!! Kako onomad rece…nema konsesusa u drustvu , za borbu protiv ove roditeljske borbe i posasti Srbije…A i MUP, pise tzv. Bele knjige i dostize Desanku Maksimovic…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *