Miloš je pred odlukom koja predstavlja veliki korak za svakog mladog čoveka
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

12. okt. 2016

Roditelji se plaše da će im dete pogrešiti prilikom izbora političke partije

BEOGRAD, 12. oktobar 2016, (Njuz) – Roditelji Miloša Jovovića, srednjoškolca iz Beograda, dočekali su njegovo punoletstvo sa radošću i ponosom, ali i određenom dozom strepnje zbog izbora političke partije koji ga uskoro očekuje. Oni smatraju da je sve teže predvideti kako će se razvijati politička situacija u zemlji što znatno otežava donošenje ispravne odluke.

-Mislim da je Miloš prilično zreo za svoje godine i da ume samostalno da donosi odluke koje se tiču njegove budućnosti, ali se, ipak, plašim da će se učlaniti u pogrešnu partiju – kaže otac Rajko. – To je odluka koja predstavlja veliki korak za svakog mladog čoveka. Ona određuje njegovu budućnost, karijeru i mesto u društvu. Vremena su nesigurna, partije se smenjuju na vlasti, a, siguran sam da, nijedan roditelj ne želi da vidi svoje dete u opoziciji- iskreno priznaje Rajko.

Miloševa majka Olivera priznaje da u ovakvim momentima sa nostalgijom gleda na vreme u kome je postojala samo jedna partija što je izbor činilo mnogo lakšim.

– Čini mi se da su današnja deca isuviše rano primorana da donose važne, gotovo sudbonosne odluke o svom političkom angažmanu. Pričala sam sa roditeljima Miloševih vršnjaka i svi delimo iste strahove po ovom pitanju. Obrazovni sistem je zastareo i ne pruža odgovore na ovakve dileme. Razgovarala sam i sa njegovim profesorima i pedagogom, ali ni oni nemaju adekvatan odgovor na naše nedoumice – ispričala nam je zabrinuta Olivera i dodala da je direktor škole jedina osoba koja im je pružila konkretan savet, preporučivši Milošu članstvo u vladajuću partiju i čvrsto držanje tog principa prilikom svake promene vlasti

Bojan Savić

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Lakši komentar nikad dosad – pa nek bude Maja!

 2. mr Joksim Krkić kaže:

  Poslušaj zato savet što će ti čiča dati,glasaj Miloše za SPS,njima ni nuklearna radijacija ne može ništa,decenijama ćeš gledati razdragano lice Ivice Dačića u svakoj vlasti,garantovano dobitna kombinacija,komunista koji se krsti,levičar desničarskih ubeđenja,NATO rusofil,Kosovo u Srbiji,a i izvan nje,sve je Ivica strateški pokrio.

 3. peric kaže:

  Koju god stranku izaberu – bice u istoj stranci.

 4. mizantropikus kaže:

  Glupost od roditelja, u srbiji samo postoji jedna partija.
  UDBA

  1. voya montoya kaže:

   …ima i OZNA,samo ko prepozna!!!Nažalost,vodi Ud ba…Ali, ko zna,možda prevlada…globalizam pileće pameti!!!

 5. voya montoya kaže:

  Ujedinjeni možemo sve!!!Sve i svašta,za dobrobit naše dece,dok ne slome ručicu…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *