Mališan zaspao već posle nekoliko minuta utakmice
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

11. jul. 2016

Roditelji umesto uspavanke detetu pustili utakmicu Francuska – Portugal

BEOGRAD, 11. jul 2016, (Njuz) – Milan i Marija Ristić sinoć su svom trogodišnjem sinu Petru, umesto čitanja priče za laku noć, pustili finale Evropskog prvenstva u fudbalu Francuska – Portugal. Kako kažu za Njuz, njihov sinčić je uspeo da zaspi posle nepunih pet minuta utakmice.

Roditelji ovog mališana ne kriju oduševljenje.

– Mesecima nam je veliki problem da uspavamo sina. Pokušavamo smo na sve moguće načine, čitamo mu priče, puštamu umirijuću muziku, crtaće, ljuljamo ga, ali skoro ništa ne pomaže – otkriva Milan i napominje da je sasvim slučajno došao na ovu ideju.

– Neposredno pre nego što ćemo krenuti da ga uspavljujemo, gledao sam prvih dvadesetak minuta utakmice i nekontrolisano sam počeo da zevam. Kada mi je žena rekla da je vreme da uspavljujemo dete, predložio sam joj da probamo da mu pustimo utakmicu. U početku se jako obradovao što ćemo mu dati da gleda fudbal, ali je zaspao već nakon samo nekoliko pokušaja napada Francuske i Portugalije – kaže mališanov otac i napominje da i narednih večeri planiraju da praktikuju ovakvo uspavljivanje

Njegova supruga Marija kaže da je htela jutros da proveri da li je bila u pitanju slučajnost, zbog čega je pustila utakmicu nakon što je svog sina odvela u vrtić.

– Gledala sam prvih nekoliko minuta i sledeće čega se sećam je da da sam se probudila u devedesetom minutu – kaže Marija.

Marko Dražić

  1. zeks kaže:

    Ih,nije to nista.Posle finala Kupa sampiona Olimpik Marsej-Crvena Zvezda ‘91 u Bariju cela SFRJ je zaspala i nikako da se probudi,ali je problem sto sanjamo samo neke kosmare… Hm,SNS,Vucic,Dacic,Ceda,Pajtic..da,da,sigurno je u pitanju nocna mora…

  2. Ja sam kaže:

    Posto su Marija i Milan ponovo gledali mec i uspavali se, po dete je u obdaniste otisao Aca Informacija koji je zaprepastio vaspitacicu jako zanimljivom cinjenicom da je ovo prvi put u poslednjih 200 godina da se u istom danu odigravaju finale Vimbldona, finale fudbalskog prvenstva Evrope i slavi 160 godina rodjenja Tesle, a da se malisan uspavao u 37 minutu meca-sto je tacno 8 minuta pre kraja poslednjeg zvizduka sudije Klatenburaka u prvom poluvremenu. I sto je najcudnije, Marko Drzic nigde nije pomenuo ime decaka, sto je priznacete prava retkost. Zar ne?

  3. milan (nisam odavde) kaže:

    Srbija samo na uspavljivanje misli, a mag Santos radi svoj poso: uspavao Portugalce, uspavo Hrvate, uspavo Francuze, onda im, par minuta pred kraj, zabije gol i dok se oni razbude – sudija svira kraj. Ako išta može da bude lekcija za ,,cilj opravdava sredstvo” onda je to to. Pehar su poneli i Grci i Portugalci a Srbija i ostali mogu mirno da spavaju!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *