nazad na vrh

Rokfelerov pepeo svečano prosut iz aviona sa kemtrejlsima

Teoretičari zavere uvereni da Rokfeler nije umro

CEO SVET, 23. mart 2017, (Njuz) – Pepeo nedavno preminulog milijardera i jednog od najmoćnijih ljudi na planeti Dejvida Rokfelera svečano je prosut zajedno sa kemtrejlsima iz aviona koji je obleteo celu planetu.

Letelica je svoj put započela nedaleko od njegovog doma u Pokantiko Hilsu u Americi, zatim se zaputila u Evropu i Aziju, a tokom celog leta iz aviona su, u znak žalosti, povremeno ispuštani crni kemtrejlsi pomešani sa Rokfelerovim pepelom.

Poslednji pozdrav Rokfeleru su uputili brojni zvaničnici, koji su sa svojim delegacijama bili prisutni na mestima iznad kojih je pepeo ispuštan, pokušavajući da za uspomenu uhvate poslednju trunku Dejvida Rokfelera.

Teoretičari zavere, sa druge strane, smatraju da poznati milijarder uopšte nije umro i da ono za šta se tvrdi da su kemtrejlsi pomešani sa njegovim pepelom – uopšte nisu kemtrejlsi.

– Nemojte biti naivni, ovo nisu kemtrejlsi već običan dim u boji kojim pokušavaju da nas dovedu u zabludu da je Rokfeler umro. Iza svega stoji Džordž Soroš, a pojedini svedoci već su se javili da potvrde da su Rokfelera videli na više različitih destinacija na Floridi u društvu sa Elvisom Prislijem – objavljeno je rano jutros na sajtu Info Wars.

Nenad Milosavljević

 1. A Tito, njega ne pominjete?

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  • Elvis, Rokfeler i svi ovi današnji su laki muzičari. Tito je pušio tompuse. To je sasvim druga liga!

   Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
   • Па да, Роки није им'о кинту за те ствари. А Тихи и Кастро су то за џабака. Мислим, 1-ви Мај и тако то…..👏

    Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Лети, лети песмо моја мила..😀😀😀

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. e moj njuz, dok se vi zezate sa rokfelerom, promace vam Dzinovski Vodja:
  https://twitter.com/zarkobns/status/844952957158375425

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. ovo je najveci rokfelerov doprinos covecanstvu! besplatno djubrenje zemljista, samo postoji realna opasnost da zemljom iscezne cvece i biljke, a iznikne svukud oko nas sami korov i trnje!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix