Teoretičari zavere uvereni da Rokfeler nije umro
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

23. mar. 2017

Rokfelerov pepeo svečano prosut iz aviona sa kemtrejlsima

CEO SVET, 23. mart 2017, (Njuz) – Pepeo nedavno preminulog milijardera i jednog od najmoćnijih ljudi na planeti Dejvida Rokfelera svečano je prosut zajedno sa kemtrejlsima iz aviona koji je obleteo celu planetu.

Letelica je svoj put započela nedaleko od njegovog doma u Pokantiko Hilsu u Americi, zatim se zaputila u Evropu i Aziju, a tokom celog leta iz aviona su, u znak žalosti, povremeno ispuštani crni kemtrejlsi pomešani sa Rokfelerovim pepelom.

Poslednji pozdrav Rokfeleru su uputili brojni zvaničnici, koji su sa svojim delegacijama bili prisutni na mestima iznad kojih je pepeo ispuštan, pokušavajući da za uspomenu uhvate poslednju trunku Dejvida Rokfelera.

Teoretičari zavere, sa druge strane, smatraju da poznati milijarder uopšte nije umro i da ono za šta se tvrdi da su kemtrejlsi pomešani sa njegovim pepelom – uopšte nisu kemtrejlsi.

– Nemojte biti naivni, ovo nisu kemtrejlsi već običan dim u boji kojim pokušavaju da nas dovedu u zabludu da je Rokfeler umro. Iza svega stoji Džordž Soroš, a pojedini svedoci već su se javili da potvrde da su Rokfelera videli na više različitih destinacija na Floridi u društvu sa Elvisom Prislijem – objavljeno je rano jutros na sajtu Info Wars.

Nenad Milosavljević

 1. Ja sam kaže:

  A Tito, njega ne pominjete?

  1. milan (nisam odavde) kaže:

   Elvis, Rokfeler i svi ovi današnji su laki muzičari. Tito je pušio tompuse. To je sasvim druga liga!

   1. Радојица kaže:

    Па да, Роки није им'о кинту за те ствари. А Тихи и Кастро су то за џабака. Мислим, 1-ви Мај и тако то…..👏

 2. Владан kaže:

  Лети, лети песмо моја мила..😀😀😀

 3. haha kaže:

  e moj njuz, dok se vi zezate sa rokfelerom, promace vam Dzinovski Vodja:
  https://twitter.com/zarkobns/status/844952957158375425

 4. roka mandoljina-feljeri kaže:

  ovo je najveci rokfelerov doprinos covecanstvu! besplatno djubrenje zemljista, samo postoji realna opasnost da zemljom iscezne cvece i biljke, a iznikne svukud oko nas sami korov i trnje!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *