nazad na vrh

Rokfelerov pepeo svečano prosut iz aviona sa kemtrejlsima

Teoretičari zavere uvereni da Rokfeler nije umro

CEO SVET, 23. mart 2017, (Njuz) – Pepeo nedavno preminulog milijardera i jednog od najmoćnijih ljudi na planeti Dejvida Rokfelera svečano je prosut zajedno sa kemtrejlsima iz aviona koji je obleteo celu planetu.

Letelica je svoj put započela nedaleko od njegovog doma u Pokantiko Hilsu u Americi, zatim se zaputila u Evropu i Aziju, a tokom celog leta iz aviona su, u znak žalosti, povremeno ispuštani crni kemtrejlsi pomešani sa Rokfelerovim pepelom.

Poslednji pozdrav Rokfeleru su uputili brojni zvaničnici, koji su sa svojim delegacijama bili prisutni na mestima iznad kojih je pepeo ispuštan, pokušavajući da za uspomenu uhvate poslednju trunku Dejvida Rokfelera.

Teoretičari zavere, sa druge strane, smatraju da poznati milijarder uopšte nije umro i da ono za šta se tvrdi da su kemtrejlsi pomešani sa njegovim pepelom – uopšte nisu kemtrejlsi.

– Nemojte biti naivni, ovo nisu kemtrejlsi već običan dim u boji kojim pokušavaju da nas dovedu u zabludu da je Rokfeler umro. Iza svega stoji Džordž Soroš, a pojedini svedoci već su se javili da potvrde da su Rokfelera videli na više različitih destinacija na Floridi u društvu sa Elvisom Prislijem – objavljeno je rano jutros na sajtu Info Wars.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. A Tito, njega ne pominjete?

  • Elvis, Rokfeler i svi ovi današnji su laki muzičari. Tito je pušio tompuse. To je sasvim druga liga!

   • Па да, Роки није им'о кинту за те ствари. А Тихи и Кастро су то за џабака. Мислим, 1-ви Мај и тако то…..👏

 2. Лети, лети песмо моја мила..😀😀😀

 3. e moj njuz, dok se vi zezate sa rokfelerom, promace vam Dzinovski Vodja:
  https://twitter.com/zarkobns/status/844952957158375425

 4. ovo je najveci rokfelerov doprinos covecanstvu! besplatno djubrenje zemljista, samo postoji realna opasnost da zemljom iscezne cvece i biljke, a iznikne svukud oko nas sami korov i trnje!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix