nazad na vrh

Romantični momak poklonio devojci 10 kila brašna za 8. mart

BEOGRAD, 8. mart 2013, (Njuz) – Radoslav Đuričić (29) iz Beograda poklonio je svojoj devojci za 8. mart nesvakidašnji poklon kojim je oduševio ne samo nju, već i ceo region.

Đuričić je, naime, za Dan žena Ani Marić poklonio 10 kilograma belog brašna tip 500, dve flaše benzina od po litar i po i 100 evra u evrima. On je od ovih poklona napravio romantični paket i poslao ga na Aninu adresu. U poruci zakačenoj za paket pisalo je “Evo OVOLIKO te volim”.

– Moja ljubav mi je poslala najlepši poklon koji sam mogla da zamislim! Zamislite koliko se samo koliko se iscimao da sve ovo nabavi sada kada su u pitanju najtraženije stvari koje postoje. Herman Hese je davno rekao ‘Ako znam šta je ljubav, onda to znam zbog tebe’. Volim te!” – napisala je Ana na Instagramu uz nekoliko fotografija poklona koje je objavila.

Usledile su brojne reakcije na njenu objavu, a bilo ih je raznih, od onih da je ovo nešto najromantičnije što su u životu videli, pa do onih koji misle da je poklon možda malo preteran.

– U redu je da se otvoriš za poklon, ali ovo je, po meni, pomalo bahato. Ajde da joj je kupio neki Roleks ili auto, to je okej, ali u ovakvoj situaciji kupovati i poklanjati brašno, benzin i evre, to je čisto pravljenje zazubica onima koji te stvari nemaju – naveo je jedan od komentatora na Instagramu.

Pokušali smo da dobijemo komentar i od romantičnog Radoslava, ali nam je samo kratko rekao da nije u mogućnosti da priča jer se nalazi u redu na benzinskoj pumpi.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:
 1. Ja sam moju zenu odveo na morning SNS a.
  Odusevila je se kada je cula od predsednika Vucica kako lepo zivimo i sto nam je PDP veliki i sto imamo puno auto puteva.
  Osim toga dobili smo i po sendvic koji uopste nije bio los.
  Salama podrigusa je stavljena u 2 reda sto je dokaz da se nine stedelo.

 2. А уље, сардине, тоалет папира, бенседин итд, нек су жео живе и здраве.

 3. А уље, сардине, тоалет папира, бенседин итд, нек су жене живе и здраве.

 4. Треба свима поклонити неки опијат да се правимо заљубљени, сећам се осмог марта у мојој бившој фирми, направљено славље са ићем и пићем, одоше жене остадосмо мушки да испрослављамо.
  Жене да сте живе и здраве.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix