njuz-autor

AUTOR: urednistvo

03. maj. 2012

RRA zabranila asfaltiranje ulica u toku predizborne ćutnje

Još samo danas

BEOGRAD, 3. maj 2012, (Njuz) – Republička radiodifuzna agencija donela je opšte obavezujuće uputstvo kojim reguliše ponašanje partija u toku predizborne tišine. Po uputstvu koje je dostavljeno partijama, za vreme predizborne tišine zabranjuje se asfaltiranje ulica, seoskih i magistralnih puteva.

Takođe, na ovom spisku nalaze se joše neke aktivnosti poput postavljanja i popravki uličnih rasveta, postavljanja vodovodnih i kanalizacionih instalacija i priključenja na električnu mrežu.

Reakcije građana na ovu odluku RRA uglavnom su pozitivne. Borisav Aćimović iz Čačka kaže da je za vreme kampanje urađeno više nego za prethodne četiri godine i da su političari i stranački aktivisti zaslužili odmor.

– Sve vreme mandata nisu uradili ni deseti deo kao u poslednjih mesec ipo. Otkad je krenula kampanja stalno se asfaltira, sređuju se trotoari, ulična rasveta funkcioniše besprekorno, čak se i kontejneri prazne redovno (misli se na kontejnere sa đubretom prim.ur), prosto sam se uželeo neke normalnosti, rupe na putu, mraka pred zgradom. Osećam se kao u Švajcarskoj, izgubismo onaj srpski šmek – kaže Aćimović.

RRA nije ovim završila svoje aktivnosti vezane za izbornu tišinu. Kako se očekuje, sutra će objaviti odluku u kojoj će za vreme kampanje ubuduće građanima biti zabranjeno da voze Fijatova vozila pošto je ova marka automobila korišćena kao predizborni adut barem dve stranke.

Bojan Savić

 1. scoby kaže:

  Suva istina! Dobro je da su kod mene na Miljakovcu juče završili asfaltiranje parkinga i popravku ivičnjaka. Doduše, omanuli su draškovi zelenaši, jer su (kroz ahtung obaveštenja) zapretili da će 1. maja seći grane sa stabala na parkingu i ko ne preparkira auto, zadesiće ga strašna zelenaška kletva (grana kroz šoferšajbnu), ali nisu se pojavili. Ako Gazda za ovo sazna, ponoviće se izbori na Miljakovcu.

 2. kojislav kaže:

  Mislim da su zabranili i deljenja kilograma ulja brašna i šećera, i nudjenje novca za glasove…

 3. arko kaže:

  Lako je djubretarima ovih dana. Svo djubre je u kampanji.

 4. slučajnaprolaznica kaže:

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kslu4he-PKE :* ili ga je možda zamenio s Pepa Prasetom?

 5. mirko kaže:

  bar im nebrane da otvaraju fabrike , ako ovako nastave jos malo vise necemo biti besposleni da citamo njuz i pisemo komentare , ima da nam stave po fenjer pa cemo raditi u dve smene . neznate vi koliko je fabrika otvoreno u ovoj kampanji .

 6. W kaže:

  А силна хапшења? Те ови са дрогом, те ови са сликама, па на крају још и ратни злочинци са југа!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *