njuz-autor

AUTOR: urednistvo

04. nov. 2019

RTS će posle povećanja pretplate prikazivati 15 odsto više Vučića

BEOGRAD, 4. novembar 2019, (Njuz) – Radio televizija Srbije saopštila je da će nakon povećanja pretplate za javni servis biti u mogućnosti da poveća količinu predsednika Srbije Aleksandra Vučića u svom programu za oko 15 odsto, koliko iznosi povećanje pretplate.

Iz Javnog servisa poručuju da će sva sredstva od povećanja biti uložena u količinu i kvalitet sadržaja sa Vučićem zato što je to u interesu građana.

– Ne samo da će predsednika od 1. januara biti u emisijama u kojima ga do sada nije bilo, kao što su vremenska prognoza, “60 najlepših narodnih pesama” i “RTS ordinacija”, već ćemo nabaviti i novu opremu kojom ćemo ga snimati. Kupovinom nove rasvete predsednik će izgledati za 15 osdsto lepše nego do sada, a kamere od 360 stepeni i mali dronovi učiniće ga 15 odsto zanimljivijim, ako je uopšte moguće da bude zanimljiviji – rekli su za Njuz na RTS-u dodali da će takođe povećati veličinu Vučića za 15 odsto svaki put kad bude u kadru.

U nacionalnoj televizijskoj kući smatraju da je povećanje pretplate za 15 odsto dovoljno za povećanje količine Vučića na programu, ali da tu ne treba stati.

– Ukoliko bismo u narednom periodu povećali pretplatu za dodatnih 30 odsto,  bili bismo u prilici da razmišljamo i o opciji da predsednik Vučić lično vodi “Dnevnik 2”. Naravno, ova mogućnost je još daleko, ali treba razmišljati i o tome – reklu su nam na RTS-u.

Kako Njuz nezvanično saznaje, projekta povećanja količine Vučića na RTS-u uključivanje i 15 odsto manje pitanja koje će predsedniku postavljati Olivera Jovićević u svojoj autorskoj emisiji “Upitnik”.

Nenad Milosavljević

 1. Vlada kaže:

  Mislim da je nula odgovarajuća cifra kad se pogleda kvalitet. U stvari trebalo bi oni nama da plaćaju što gutamo smeće.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Pošto je on odlučijo da se preseli u treći i četvrti red na redovnim skupovima, jasno je da će ga u prenosima biti manje. Sasvim je logično da onda treba povećati minutažu na RTS-u!

 3. Milan kaže:

  A vodiće i Slagalicu , Poteru i praviti patrole do Grčke.

 4. voya montoya kaže:

  Samo da ga ne repriziraju , po zahtevima mnogobrojnih gledalaca…!!
  Veliki propusti RTS-a , krunisani su u tome, da tzv. predsednika , do sada nisu pozvali u udarne kvizove…S-lagalica, Potera …
  Chile je imao Pinochea, a RTS i srbija ima Pinokia…!! Simbole-autofekalnosti…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *