nazad na vrh

RTS će posle povećanja pretplate prikazivati 15 odsto više Vučića

BEOGRAD, 4. novembar 2019, (Njuz) – Radio televizija Srbije saopštila je da će nakon povećanja pretplate za javni servis biti u mogućnosti da poveća količinu predsednika Srbije Aleksandra Vučića u svom programu za oko 15 odsto, koliko iznosi povećanje pretplate.

Iz Javnog servisa poručuju da će sva sredstva od povećanja biti uložena u količinu i kvalitet sadržaja sa Vučićem zato što je to u interesu građana.

– Ne samo da će predsednika od 1. januara biti u emisijama u kojima ga do sada nije bilo, kao što su vremenska prognoza, “60 najlepših narodnih pesama” i “RTS ordinacija”, već ćemo nabaviti i novu opremu kojom ćemo ga snimati. Kupovinom nove rasvete predsednik će izgledati za 15 osdsto lepše nego do sada, a kamere od 360 stepeni i mali dronovi učiniće ga 15 odsto zanimljivijim, ako je uopšte moguće da bude zanimljiviji – rekli su za Njuz na RTS-u dodali da će takođe povećati veličinu Vučića za 15 odsto svaki put kad bude u kadru.

U nacionalnoj televizijskoj kući smatraju da je povećanje pretplate za 15 odsto dovoljno za povećanje količine Vučića na programu, ali da tu ne treba stati.

– Ukoliko bismo u narednom periodu povećali pretplatu za dodatnih 30 odsto,  bili bismo u prilici da razmišljamo i o opciji da predsednik Vučić lično vodi “Dnevnik 2”. Naravno, ova mogućnost je još daleko, ali treba razmišljati i o tome – reklu su nam na RTS-u.

Kako Njuz nezvanično saznaje, projekta povećanja količine Vučića na RTS-u uključivanje i 15 odsto manje pitanja koje će predsedniku postavljati Olivera Jovićević u svojoj autorskoj emisiji “Upitnik”.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Mislim da je nula odgovarajuća cifra kad se pogleda kvalitet. U stvari trebalo bi oni nama da plaćaju što gutamo smeće.

  2. Pošto je on odlučijo da se preseli u treći i četvrti red na redovnim skupovima, jasno je da će ga u prenosima biti manje. Sasvim je logično da onda treba povećati minutažu na RTS-u!

  3. A vodiće i Slagalicu , Poteru i praviti patrole do Grčke.

  4. Samo da ga ne repriziraju , po zahtevima mnogobrojnih gledalaca…!!
    Veliki propusti RTS-a , krunisani su u tome, da tzv. predsednika , do sada nisu pozvali u udarne kvizove…S-lagalica, Potera …
    Chile je imao Pinochea, a RTS i srbija ima Pinokia…!! Simbole-autofekalnosti…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix