njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

13. jun. 2018

RTS devedesetih ne može da veruje šta radi Studio B

BEOGRAD, 13. jun 2018, (Njuz) – Radio-televizija Srbije iz devedesetih godina šokirana je programom koji poslednjih godina emituje televizija Studio B, saznaje Njuz.

Kako RTS iz devedesetih navodi, svojevremeno su mislili da su postavili neke nove standarde koje niko nikada neće uspeti da prevaziđe, ali da je ovo što Studio B radi prevršilo svaku meru.

– Mislili smo da su fraze poput “NATO kamarile”, ili reči koje smo u naše vreme često koristili, kao što su bolesnici, umobolnici, ludaci, izdajnici neponovljive, međutim ovih dana ne možemo da verujemo što emituje Studio B – smatra RTS devesetih.

On napominje da je sve to kulminiralo poslednjih dana kada je počeo protest zbog poskupljenja benzina.

– Gledao sam njihove vesti koje su počele rečenicom: “Bahati sramni protesti nekoliko propalih opozicionih lidera” i rekao sebi “Au, pa i mi smo malo normalnije počinjali program”. Kasnije su imali prilog o batinašima za koje kažu da su ih angažovali skoro svi opozicioni lideri. I taman pomisliš ne može luđe od svega ovoga, kad su posle toga imali izmišljenu vest o nekon bebi koja je navodno umrla zbog čekanja u koloni – navodi RTS devedesetih i napominje da se celo veče u šoku krstio kada je shvatio šta sve gleda.

– Nije mala stvar kada vidiš da si nekome idol i da si na njega uticao, ali imam utisak da Studio B, kao i Pink pomeraju granice i da će ljudima za koju godinu čak biti i simpatično videti priloge koje smo mi svojevremeno pravili – kaže RTS devedesetih.

Marko Dražić

 1. Ja sam kaže:

  studi b objavio vest da je lebac istoriska izvozna sansa Srbije, a da gradjani susednih zemalja masovno prelaze nasu granicu ne bi li stali u red ispred pekara.

 2. voya montoya kaže:

  Nekada smo bili spremni jesti i korenje,ali napredovali smo…jedu g…a,ne vide na oci od sume Poglavlja,koje po diktatu EU moramo otvoriti,ali i zatvoriti…po standardima nasih arsina…!!! Erdogane primi naske u redove Sulejmanske…!!!

 3. voya montoya kaže:

  Secamo se TV epidemije iz devedestih,karantin jos traje , zbog malih boginja a velikih apetita na regionalnim kartama…Sad traje borba za novi vazelinizam -vazalizam,ne samo medija . . .!! Legli Srbi na rudu,zahvaljujuci medijima i energentima,te polovnim stranim investicijama…Sva sreca,ovo danas je u HD tehnici…

 4. Čegevara kaže:

  Kraljevi dajte kesiću da obradi izjavu djurića na pitanja insajdera za vodovod na severu kosova! Ima na jutjubu veliki pozdrav

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *