Psi su izdresirani za svako nenajavljeno pominjanje Vesić Gorana
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

04. jul. 2019

RTS i Pink nabavili pse koji mogu da nanjuše pokušaj pominjanja Vesića u Jutarnjem programu

BEOGRAD, 4. jul 2019, (Njuz) – Radio-televizija Srbije i TV Pink nabavili su po deset pasa obučenih da na vreme nanjuše svaki pokušaj pominjanja Gorana Vesića u Jutarnjem programu, saznaje Njuz.

Izvor blizak ovim medijskim kućama navodi da su psi u pripravnosti od jutros i da svaka od ekipa koja radi uključenja sa terena uz sebe ima po jednog psa.

– Obe televizije su se odlučile na ovaj korak kako bi sačuvale gledaoce od neprijatnosti izazvanih pominjanjem Vesića u negativnom kontekstu. Nakon jučerašnjih incidenata u živim uključenjima, Dragan Bujošević i Željko Mitrović su brzo reagovali jer postoji realna opasnost da neko iznenada reši da iskoristi prostor koji dobije na televiziji za kritikovanje Vesićevog rada, što je zaista nedopustivo – objasnio je ovaj izvor u izjavi za Njuz.

– Svi psi su prošli veoma zahtevnu obuku i u stanju su da uz pomoć svog njuha pronađu osobu koja je spremna da kaže nešto negativno o Vesić Goranu. Obuka je bila veoma naporna, kako za pse tako i za dresere, jer su psi morali prvo da čuju sve loše stvari o Vesiću, a njih nije malo, da bi mogli adekvatno da reaguju i da na vreme prepoznaju ljude koji će nenajavljeno pomenuti zamenika gradonačelnika – dodao je izvor Njuza, koji insistira na anonimnosti.

Kako Njuz saznaje, za svaki slučaj, gosti jutarnjih programa na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom imaće obavezu da se pre uključivanja u program zakunu da neće pominjati Gorana Vesića u negativnom kontekstu, kao i da prođu poligrafsko ispitivanje kako bi se utvrdilo da su bili ozbiljni prilikom zakletve.

Viktor Marković

  1. voya montoya kaže:

    Goran Vesic,Goran Trivan…ljubitelji drveca i balvana…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *