RTS moli gledaoce da im opišu igru Partizana
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

19. aug. 2015

RTS: Ljudi, je l’ zna neko kako je sinoć igrao Partizan?

BEOGRAD, 19. avgust 2015, (Njuz) – Javni medijski servis Srbije apelovao je danas na građane koji su sinoć gledali utakmicu da jave kako je Partizan igrao protiv Bate Borisova.

Direktor televizije Nikola Mirkov kaže da RTS zna rezultat, ali da niko ko je sinoć pratio Javni servis u terminu utakmice nema pravu informaciju o tome kakav je bio meč.

– Imam samo jedno pitanje za sve građane Srbije “Ljudi, je l’ zna neko kako je igrao Partizan?”. Sinoć nije bilo prenosa ni na jednom kanalu RTS-a i svi smo ostali uskraćeni za kompletan doživljaj. Pratili smo tok meča putem tekstualnih prenosa na nekim sajtovima, ali to jednostavno nije to – rekao je Mirkov.

– Jutros sam saznao da većina građana nije gledala utakmicu i smatram da je dužnost Javnog servisa da ih obavesti o tome kako se odvijala situacija na terenu. Zbog toga nam je svaka informacija o tome šta se sinoć dešavalo dobro došla kako bi što preciznije mogli da obavestimo naše gledaoce, jer oni to od nas i očekuju – smatra direktor RTS-a.

Mirkov je poručio brojnim navijačima Valensije i Monaka u Srbiji da ne brinu jer je RTS za njih obezbedio ekskluzivni prenos večerašnje utakmice plej-ofa za Ligu šampiona.

Soko Sokolović

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa Partizan sinoc nije igrao.Samo su se branili, a i kad su slucajno loptu dobili nisu znali sta sa njom da rade, u svom ili protivnickom sesnajstercu!

  1. milan (nisam odavde) kaže:

   Ej Partizanovci, amo sad priznam da mi komentar nije u duhu ,,Njuza” jer iznosi pravu, a ne iskrivljenu istinu i ako javno priznam da nisam Zvezdas, ocetel me bar malo vise voleti?

 2. scoby kaže:

  E, da je igrala Zvezda, prema kojoj Dragi Veliki Vodja gaji tople emocije iz svoje radikalske mladosti, našao bi se već neki šejk da to izfinansira, iako nije sreda (Novi Dan Sećanja za neplaćanje RTS tv harača).

  1. voya montoya kaže:

   Sija Zvezda usred mrakaaa,k o Heineken petokraaka…

  2. voya montoya kaže:

   Ali zato svi znaju da je Oli jeo supicu,a da to ne prenosi Drecun…

  3. sve vas mrzim kaže:

   idi ubij se odmah kopile glodarsko parazitsko

 3. vladika valjevSki kaže:

  Naše mlade kaluđerice i mi božanstveno gledamo samo ženski futbal zato što su ženske noge manje žuljave po zelenoj travi od prirodne plastike na terenu Vankuvera i Toronta.
  “Food and Drug Administration” (FDA made in USA) je prošlog utorka dozvolila trgovinu, prodaju i preprodaju ženske vijagre za mlade futbalerke, i naše pažljivo oko je zapazilo da ženske ekipe pucaju i bolje penale na zabranjeni minus. Jedna mala Vijetnamka je u orgasmu iz dva obostrana kornera ubacila dva gola malezijanskoj golmanki, jer ova zadnja nije imala prava da kupi vijagru.
  Ista administracija je istog utorka 18. avgusta odobrila test “mozga iz epruvete” u srpskoj Skupštini sve do vrha vladajuće stranke.
  Kompletan mozak iz laboratorije “Ohio University” predstavlja dobru zamenu za pravi ljudski “organ”, te nam može popuniti rupe u budžetu, okrenuti turski tok “Tesla” ka južnom toku i sanirati tursku kanalizaciju što miriše u celoj Srbiji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *