nazad na vrh

RTS najavio snimanje serije „Pomoćni policajac sa Petlovog brda“

Sve spremno za snimanje "Pomoćnog policajca sa Petlovog brda"

BEOGRAD, 8. januar 2017, (Njuz) – Radio-televizija Srbije najavila je da će tokom ove godine početi snimanje serije “Pomoćni policajac sa Petlovog brda“, saznaje Njuz.

Prema prvim informacijama, glavnu lik Boška Simića i u ovom serijalu tumačiće Ljubiša Samardžić, koji će, godinama nakon prestanka obavljanja insperskog posla, početi da radi kao pomoćni policajac.

– Vest o snimanju ove serije nije toliko nova, prva ruka scenarija je napisana još 2005. godine kada je prvi put krenula priča o pomoćnoj policiji. Ideja je bila da pomoćni policajac Boško svojim iskustvom pomaže mlađim kolegama u rešavanju raznih slučajeva. U prvoj epizodi pod nazivom “Kompletni idioti“ Boško je trebalo da reši slučaj rušenja cele jedne ulice, ali se od te epizode odustalo zbog premalog budžeta – izjavio je naš izvor iz RTS-a koji je tražio da ostane anoniman.

Kako Njuz ekskluzivno saznaje pomoćni policajac Boško će u novoj seriji iza sebe imati još šest brakova i još devetoro dece, a u jednoj od prvih scena će u restoranu trpeti kritike svojih deset bivših žena što ne provodi dovoljno vremena sa svojih četrnaestoro dece i devetoro unuka.

– Postojala je pre nekoliko godina zamisao da se snimi serija “Komunalni policajac sa Petlovog brda”, ali je gospodin Samardžić odustao od ove uloge jer nije želeo da glumi u seriji sa toliko nasilja – kaže naš sagovornik.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Dr Nebojsa iz Beograda kao srbski Her Flik sad dobija i zvanicno svoj Gestapo…

  2. A čuo sam i da Vučić piše “Pomoćni Mein Kampf”.

  3. SNS – Srbijo Najebaces Sasvim

  4. Još jedna šansa za Miloša Bikovića da pokaže glumački talenat.

  5. smoki je najbolji glumac ikada

  6. Srbija divno mesto za zivot!

  7. Najsmešnije u seriji će biti scene u kojima će se biti policajac, komunalni policajac i pomoćni policajac.

  8. Povukao je her Flik uredbu ali su Sturmabteilung ostali pri kabinetu i jos uvek rade. BTW citaju vase komentare kada nisu na terenu.

  9. Za koga?!!Za Srbiju…!!!Skraćenom Srbijom cvetaće samo plave šljive,biće džibre…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix