njuz-autor

AUTOR: urednistvo

13. maj. 2023

RTS obećao da će otkloniti tehničke smetnje do velikog mitinga 26. maja

BEOGRAD, 13. maj 2023, (Njuz) – Radio-televizija Srbije izvinila se svojim gledaocima zbog tehničkih smetnji koje je imala tokom uključenja sa protesta protiv nasilja i obećala da će sve greške u slici i zvuku otkloniti do najvećeg mitinga u istoriji Srbije koji je najavio predsednik Aleksandar Vučić za 26. maj.

Generalni direktor RTS Dragan Bujošević kaže da se glupo osećao dok je gledao iscepkanu sliku i još gori zvuk tokom reporterovog uključenja sa Gazele, ali da medijski servis, srećom, ima čitave dve nedelje da sredi sve tehničke probleme do velikog Vučićevog obraćanja naciji.

– Naše ekipe rade punom parom da reše sve probleme i uveravam građane da će moći da na našoj televiziji, bez ikakvog cepkanja slike i tona, gledaju i slušaju predsednika 26. maja dok priča o povećanju plata i penzija, kilometrima novih auto-puteva i opšte uzev o tome kako smo u svemu bolji od svih. Slika će biti Full HD, zvuk perfektan, naši gledaoci plaćaju da imaju najbolje izveštavanje i to će i dobiti 26. maja – napominje Bujošević.

On dodaje da su mnogi zamerili što je ukljućenje u jučerašnji protest bilo tek u desetom minutu dnevnika i da je trajalo veoma kratko, zbog čega planiraju da tu grešku isprave.

– Prihvatamo sve kritike, zbog čega smo odlučili da Dnevnik 26. maja počnemo snimcima sa mitinga predsednika Vučića i Srpske napredne stranke i da taj izveštaj traje barem 20 minuta. Dodajem, 20 minuta uz perfektnu sliku i zvuk – obećava Bujošević.

Marko Dražić

  1. Баш Рђа kaže:

    Ова депонија ђубрета, легло пацова и змија и стециште наркомана тражи булдожер (или булдозер, како хоћете) терапију и обилно хидрирање светом водицом https://www.njuz.net/wp-content/uploads/2018/11/tv-pink-roze.jpg Црни или бели дим, свеједно, из ове јавне куће означиће избор српске и демократске власти, не ваља једно без другог, то смо видели, јбг.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *