nazad na vrh

RTS otkupio prava na čitanje Vučićeve čestitke odbojkašicama

BEOGRAD, 20. oktobar 2018, (Njuz) – Zahvaljujući velikom trudu zaposlenih, Radio-televizija Srbije uspela je da obezbedi pravo da prva u Srbiji objavi sadržaj čestitke koju je predsednik  Srbije Aleksandar Vučić uputio novim svetskim prvakinjama, odbojkašicama Srbije.

– RTS dosledno ispunjava obaveze koje ima kao javni servis svih građana kojima je svakako u interesu da čuju šta predsednik države ima da kaže o ovom istorijskom uspehu – kažu u nacionalnoj televiziji. – Iako je konkurencija bila zaista žestoka, uspeli smo da postignemo dogovor sa kabinetom predsednika i eksluzivno, prvi u svetu, objavimo njegovu čestitku zlatnim odbojkašicama. Predsednik je pokazao izuzetno poštovanje prema ulozi koju RTS ima u srpskom društvu i ugledu koji je građan decenijama. Zato mu se zahvaljujemo u naše i u ime svih građana koji su ovako dobili priliku da čestitku isprate od prve do poslednje reči i neometano uživaju u njenom sadržaju – poručili su sa RTS-a.

Vučićeva čestitka je bila među najgledanijim sadržajima na televizijama danas, a gledanije je bilo samo finale Svetskog prvenstva za odbojkašice.

– RTS-ovi programi su konstantno u samom vrhu popularnosti među našim građanima, pa današnji rezultat nije slučajan. Rezultat bi možda bio i bolji da većina naših zaposlenih nije gledala finalnu utakmicu protiv Italije što je sigurno povećalo gledanost konkurenciji – zaključili su u Javnom servisu.

Bojan Savić

 1. Šteta što nije igrao veliki vodja pa devojke ne bi bile prve nego nulte!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Vaše je pravo da vidite samo ono što mi želimo da vam pokažemo. U rtv pretplatu treba uključiti i SK1.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Još mu dadoše i medalju.
  Tuga koje uvlačenje od strane Odbojkaškog Saveza.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix