nazad na vrh

RTS otkupio prava na čitanje Vučićeve čestitke odbojkašicama

BEOGRAD, 20. oktobar 2018, (Njuz) – Zahvaljujući velikom trudu zaposlenih, Radio-televizija Srbije uspela je da obezbedi pravo da prva u Srbiji objavi sadržaj čestitke koju je predsednik  Srbije Aleksandar Vučić uputio novim svetskim prvakinjama, odbojkašicama Srbije.

– RTS dosledno ispunjava obaveze koje ima kao javni servis svih građana kojima je svakako u interesu da čuju šta predsednik države ima da kaže o ovom istorijskom uspehu – kažu u nacionalnoj televiziji. – Iako je konkurencija bila zaista žestoka, uspeli smo da postignemo dogovor sa kabinetom predsednika i eksluzivno, prvi u svetu, objavimo njegovu čestitku zlatnim odbojkašicama. Predsednik je pokazao izuzetno poštovanje prema ulozi koju RTS ima u srpskom društvu i ugledu koji je građan decenijama. Zato mu se zahvaljujemo u naše i u ime svih građana koji su ovako dobili priliku da čestitku isprate od prve do poslednje reči i neometano uživaju u njenom sadržaju – poručili su sa RTS-a.

Vučićeva čestitka je bila među najgledanijim sadržajima na televizijama danas, a gledanije je bilo samo finale Svetskog prvenstva za odbojkašice.

– RTS-ovi programi su konstantno u samom vrhu popularnosti među našim građanima, pa današnji rezultat nije slučajan. Rezultat bi možda bio i bolji da većina naših zaposlenih nije gledala finalnu utakmicu protiv Italije što je sigurno povećalo gledanost konkurenciji – zaključili su u Javnom servisu.

Bojan Savić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Šteta što nije igrao veliki vodja pa devojke ne bi bile prve nego nulte!

  2. Vaše je pravo da vidite samo ono što mi želimo da vam pokažemo. U rtv pretplatu treba uključiti i SK1.

  3. Još mu dadoše i medalju.
    Tuga koje uvlačenje od strane Odbojkaškog Saveza.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix