Gledaoci će u seriji moći da uživaju svega 24 sata nakon premijere
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

19. dec. 2017

RTS otkupio prava za emitovanje druge sezone “Ubice moga oca” utorkom

BEOGRAD, 19. decembar 2017, (Njuz) – Dragan Bujošević, generalni direktor RTS-a, saopštio je danas da je Javni servis otkupio prava na emitovanje druge sezone serije “Ubice moga oca” utorkom.

Bujošević je tom prilikom istakao da je veoma ponosan zbog činjenice da će gledaoci Radio-televizija Srbije moći da uživaju u novim epizodama hit serije samo 24 sata nakon premijere.

– Gledaoci RTS-a će imati ekskluzivnu priliku da jedini u Srbiji svakog utorka gledaju novu sezonu serije “Ubice mog oca”. Uveren sam da smo napravili sjajan potez jer je tim danom sadržaj svake epizode daleko atraktivniji nego ponedeljkom. Dali smo sve od sebe da obradujemo naše gledaoce i presrećan sam jer smo u tome uspeli – rekao je Bujošević

– Mogli smo da biramo, da platimo prava za premijerni termin ponedeljkom ili reprizni utorkom i odlučili smo se za utorak jer su reprize nešto po čemu smo prepoznatljivi i zbog čega nas ljudi i gledaju. Uložili smo ogromna sredstva u snimanje ove serije i bilo bi besmisleno da se utorkom emituje na nekoj drugoj televiziji – istakao je generalni direktor Javnog servisa.

Bujošević je dodao da ima i sjajnu vest za sve dame.

– Dobra vest za sve pripadnice lepšeg pola je da ni narednog prolećea utorkom nećemo emitovati utakmice Lige šampiona, pa će zajedno sa svojim jačim polovinama moći da isprate finiš ove sjajne serije – izjavio je popularni Bujke.

Soko Sokolović

 1. Ja sam kaže:

  A novogodisnji program ce premijerno biti prikazan pre svih-29. decembra.

 2. voya montoya kaže:

  Nista nas ne interesuje ,nego serije iz Palate Srbije ,sa mirnodopskim pripadnicima PR sluzbe MUP…A dotle ,pratimo desavanja,spontana,iz Nisa,bez exposea MUP-a ,!!koji je zatihnuo,zadihan desavanjima na nasipima Krnjace i u prestonickom Jugu..!!! Dok se Sever prestonice( huligana )saglasio sa Vrhom…!!!

 3. Zoka kaže:

  Mali komentar u vezi Vuka i Katarine Radivojevic- negde sam procitao da bi bili jako lep par u privatno m zivotu – potpuno se slazem i predlazem da razmisle o tome!
  Zoka

  1. Gretta kaže:

   Bas su cekali babuskeru podvodacicu da im to predlozi. Koja glupaca.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *