Prizor koji će gledaoci RTS moći da gledaju u finalu
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

07. maj. 2018

RTS otkupio pravo da emituje jednu polovinu Mažića

BEOGRAD, 7. maj 2018, (Njuz) – Radio televizija Srbije objavila je danas da je otkupila pravo na emitovanje jedne polovine našeg fudbalskog sudije Milorada Mažića, koji će suditi finale Lige šampiona između Liverpula i Real Madrida.

Prema rečima direktora RTS-a Dragana Bujoševića, javni servis će i ove godine ispuniti 50 odsto želja svih ljubitelja fudbala.

– Dugo smo razmišljali na koju polovinu Mažića da otkupimo pravo. S jedne strane je bilo logično da mu emitujemo noge, jer je reč o fudbalu i dinamičnije je gledati noge nego ramena, ali smo onda shvatili da će publici možda biti interesantnije da gleda gornju polovinu Mažića. Na taj način oni će moći da prate kako on pokazuje žute kartone i duva u pištaljku – smatra Bujošević.

On dodaje da će finale Lige šampiona gde će pravdu deliti srpske sudije biti veliki događaj za naš fudbal, zbog čega RTS ne planira da se zadrži samo na jednoj polovini Mažića.

– Mogu da ekskluzivno otkrijem da smo otkupili pravo i da emitujemo jednog našeg linijskog sudiju i to onog sa leve strane terena – kaže Bujošević.

Redakcija Njuza je pozvala našeg najpoznatijeg sudiju u želji da čuje njegov komentar na današnju vest da će biti glavni arbitar u finalu Lige šampiona.

– Ovo je za mene velika čast i želeo bih da napomenem – izjavio je Mažić u prvoj polovini izjave na koju smo otkupili pravo.

Marko Dražić

  1. adolfo kaže:

    jadna srbija sa vama……..

  2. Uroš kaže:

    Neshvatljiva odluka RTS-a, a šta da radimo mi koji želimo da gledamo drugu polovinu, tj noge od Mažića. Nisu svi isti i postoje ljudi koje gornja polovina Mažića ne zanima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *