njuz-autor

AUTOR: urednistvo

21. aug. 2012

RTS reprizira mandat Aleksandra Tijanića

RRA traži da ova repriza bude zabranjena za gledaoce mlađe od 18 godina

BEOGRAD, 21. avgust 2012, (Njuz) – Upravni odbor Radio televizije Srbije doneo je na kolegijumu odluku da pretplatnicima pusti još jednu reprizu mandata Aleksandra Tijanića na čelu ove kuće.

Ponovno prikazivanje Aleksandra Tijanića zaposlenima na televiziji je već počelo i trajaće tokom naredne dve godine, ekskluzivno saznaje Njuz.

– Rado sam gledao Tijanića i u prethodnom mandatu, a mislim da ću pogledati i reprizu. Ima tu dosta scena koje su već ušle u istoriju naše kuće – kaže jedan od zaposlenih koji je želeo da ostane anoniman.

Njegova koleginica, koja je takođe tražila da joj ne otkrivamo identitet, kaže da je oduševljena zbog ove reprize, jer je zbog trudničkog bolovanja propustila više kultnih meseci Tijanićevog mandata.

– Kada sam se vratila sa bolovanja, nisam mogla da verujem kada su mi kolege ispričale kakve sam sve događaje propustila – rekla je ova novinarka – Htela sam živa da se pojedem, tako da mojoj sreći nije bilo kraja kada sam čula da se Tijanićev mandat reprizira.

Kako saznajemo, za ovu priliku je urađen i poseban džingl koji će krenuti da se emituje već od sutra, a koji će glasiti “RTS vam predstavlja direktora sa rekordnim mandatom.”

Da podsetimo, originalno emitovanje Aleksandra Tijanića premijerno je pratilo mnogo generacija Srba, čime je on stekao kultni status u našem narodu, rame uz rame sa Miodragom Zdravkovićem i Duškom Koraćem.

RRA je čestitala Tijaniću novi madnat i navela da bi repriziranje direktorovanja Aleksandra Tijanića ovog puta trebalo da nosi upozorenje da nije pogodno za mlađe od 18 godina.

Viktor Marković

Goran Mirković

 1. slobodni strelac kaže:

  Buahahahahaaaa…
  Fenomenalno!

 2. GLEDALAC kaže:

  A. T. kao žena za sva vremena!

 3. himalajac kaže:

  bogami, ako repriziranje nije za mladje od 18, mora se naglasiti da nije i za one preko 42. cak i na njuzu od ovakve vesti mi se okrene zeludac i srce pocne da skace ko ludo, a jos nemam ni 40.

  1. iberlauf kaže:

   Snimljen je novi telop-Zabranjeno za sve od 7 do 77 godina

 4. Mihailo kaže:

  Sve je ostalo isto samo je šišanje radikalizovano. Mislim da je u pitanju jedinica. Očekujemo da će u sledećem mandatu da pusti bradu, kao svaki stariji čovek.

 5. premijer iz senke kaže:

  Tijanica cak ni Chuck Noris neb’ mogao da smeni!
  Povratak otpisanog!

 6. Miki kaže:

  Dobro je sto nisam pretplatnik pa ne moram da gledam!

 7. scoby kaže:

  Jos kad bi i njegov nerazdvojni drug i prijatelj – odjilas izgurao kompletnu duzinu svog mandata! Pa da vidimo i tu reprizu.

 8. sasa kaže:

  QQ, pa ima li to pljačkanje ikakav kraj? Ili je i to “serija sa rekordnom gledanošću”? :(

 9. Ja sam kaže:

  Ne bih ja njega menjao dok ne postane stariji od Krke i sina mu, zajedno.
  Mazohista.

 10. rs kaže:

  ljudi, nova desetka u vas index -:)

 11. ben10 kaže:

  Moracu da parafraziram Radovana treceg:
  Sta ima da citas novine, ionako svaki dan sve isto pisu, promene jedino sliku, ako rikne neko od ovih glavonja.

 12. KUM ZR kaže:

  nije mi jasno što se žalite na čoveka pa svakoga dana gledamo serije rekordne gledanosti da ih nezaboravimo za male pare a i njegovo ime i prezime se pojavljuju na svakoj špici. malo li je. baš smo mi neki nezahvalni narod

 13. živadinka kaže:

  Bojim se da takvoj tv gromadi ovo nece biti poslednje repriziranje. Naci ce on za dve godine jos slobodnih termina za njegovo prikazivanje. Pa setimo se samo kad je trebalo da bude prva repriza niko nije verovao da ce se biti a eto ipak se desila.

 14. govornik kaže:

  Ovaj čovek je kao kameleon. Koliko li se vlada u Srbiji promenilo, on je još uvek direktor RTS-a. Kada jednog dana bude umro, verovatno ćemo da proglasimo dan žalosti. Njegove zasluge za ovaj narod su ogromne, a uskoro će se objaviti i njegova Autobiografija u kojoj će objasniti način kako se mogu ucenjivati političari na vlasti. Uskoro će mu Vlada Srbije podići i spomenik. Zig Hajl Goebels(Tijanić)!

 15. Адам Севиђ kaže:

  Чуо сам да MythBusters-и снимају епизоду у којој проверавају да ли је могуће да директор телевизије убије муву у живом програму, а да водитељка не трепне.

 16. Луди Милојко kaže:

  Ја сам једаред окачио Ацине слике у штале због те муве и све су муве отишле. кад ономад дође она Тадић у суседном селу да музе неки волови на телевизору и све су муве и обади и мишеви и пацови дошли с нјега. Ацина слика ту непомаже морадох да продам Милку и јунца Млађу и да купим она пљоснати телевизор. инесеем ти ја то чудо у дворишту и одврнем Ацу на сураунд систему и зезнем се когој Тадић на избори. јес нема више гамади ал немами ни кокошки шљиве се осушише а краве почеле да дају оно но фет млеко брез млека. кукуј и лелек

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *