njuz-autor

AUTOR: urednistvo

05. dec. 2022

RTS reprizira utakmicu Srbija-Švajcarska do 43. minuta

BEOGRAD, 5. decembar 2022, (Njuz) – Radio-televizija Srbije najavila je da će tokom dvodnevne pauze na Svetskom prvenstvu reprizirati odlučujuću utakmicu naše reprezentacije protiv selekcije Švajcarske i to sve do 43. minuta.

Kako navode u RTS, gledaoci su se navikli da svakodnevno gledaju mečeve iz Katara, zbog čega su uvereni da će im teško pasti pauza u sredu i četvrtak, ali je Javni servis uspeo da nađe prelazno rešenje.

– Opšte je poznato da su, pored Šarenice i Skočka, reprize jedan od zaštitnih znakova RTS, tako da smo se i ovog puta odlučili da naše verne gledaoce nagradimo jednom dobrom reprizom. Prvobitna ideja ja bila da repriziramo celu utakmicu protiv Švajcarske, ali smo onda odustali i odlučili da repriziramo skoro celo prvo poluvreme, tačnije sve što je prethodilo onom glupom izjednačujućem golu, nakon čega je sve otišlo dođavola – izjavio je naš sagovornik iz RTS koji je tražio da ostane anoniman i dodao da će, zbog dužine trajanja utakmice, dva puta uzastopno pustiti prva 43. minuta.

– Kao što smo se ranije trudili da naizmenično puštamo reprize Boljeg života i Srećnih ljudi, tako smo i sada odlučili da samo dan kasnije pustimo reprizu utakmice Srbije i Kameruna. Zapravo, ne celu utakmicu, ali sve do 62. minuta, dok smo još uvek vodili 3:1, nakon čega je sve otišlo dođavola – otkriva naš izvor.

On dodaje da će RTS reprizirati i legendarna hologramska uključenja naših voditelja, posebno ono kad je Aca Stojanović onom liku dodao loptu čak iz Katara.

Marko Dražić

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *