njuz-autor

AUTOR: urednistvo

09. dec. 2021

RTS se izvinio gledaocima jer niko nije izvukao kablove tokom gostovanja Grabeža i Nezirovića

BEOGRAD, 9. decembar 2021, (Njuz) – Radio-televizija Srbije danas je uputila izvinjenje svim gledaocima zbog toga što tokom jučerašnjeg gostovanja Marka Grabeža i Nedima Nezirovića u Jutarnjem programu niko nije izvukao strujne kablove.

Javni servis, u saopštenju izdatom tim povodom, navodi da zbog grubog propusta, za sada neimenovane osobe, nije prekinuto izlaganje mladih glumaca.

Dragan Bujošević, generalni direktor RTS-a, kaže da je do prekida programa moralo da dođe.

– Pokušavamo da utvrdimo zašto niko nije izvukao strujne kablove dok su Grabež i Nezirović pričali sa voditeljkom. Zaista nam nije bila namera da se u programu naše televizije čuje ono što su oni izgovorili i zbog toga dugujemo gledaocima izvinjenje – objasnio je Bujošević za Njuz.

– Prosto ne mogu da verujem da je neko svesno odlučio da barem na kratko ne prekine signal kada je video u kom smeru ide razgovor. Verujem da su naši gledaoci bili neprijatno iznenađeni jer nisu navikli da na Javnom servisu čuju stvari koje su juče, nečijom greškom, nažalost morali da čuju – rekao je direktor Radio-televizije Srbije.

On je dodao da RTS ima moralnu obavezu da se izvini svima koji gledali gostovanje Grabeža i Nezirovića jer gledaoci imaju pravo da znaju sve o uređivačkoj politici nacionalne televizije.

Soko Sokolović

  1. Biljana kaže:

    RTS Mars i vratite nam pare ne zelimo da vas placamo

  2. Patrijota kaže:

    Strasno sta su ta dvojica izjavili. Tako uznemiravanje postenih gradjana Srbije je nedopustivo!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *