njuz-autor

AUTOR: urednistvo

07. feb. 2013

RTS traži 100 miliona evra za izradu nove verzije džingla “Kulovgrade”

RTS planira da snimi dužu verziju ovog spota

BEOGRAD, 7. februar 2013, (Njuz) – Generalni direktor Radio-televizije Srbije Aleksandar Tijanić zatražio je od države da Javnom servisu obezbedi fond od 100 miliona evra kako bi se nastavilo sa produkcijom novih spotova iz serijala “Kulovgrade”.

Kako navodi Tijanić, za sada jedina verzija džingla “Kulovgrade” je već reprizirana nebrojeno puta, i postoji bojazan da bi gledaocima uskoro mogla da dosadi. Zbog toga se, prema rečima čelnika RTS-a, odmah mora pristupiti snimanju “nove, modernije verzije sa malo boljom produkcijom i glumcima”.

– Prihodi od TV pretplate su nedovoljni za snimanje novog spota, jer je plaća 30 odsto domaćinstava, što bi bilo dovoljno za nekih 10 sekundi, a spot bi morao da traje minimum 45 da bi se shvatilo šta želimo da njime poručimo – kaže Tijanić.

Podsetimo, ovaj spot gledaocu na jednostavan i slikovit način objašnjava razliku između RTS-a i svih ostalih televizija, a ujedno olakšava gledaocu da, kada naleti na njega vrteći kanale, nepogrešivo zna da je na prvom kanalu RTS.

– Ako država zbog loših zakona i neefikasnosti ne može da obezbedi potreban novac za snimanje novog “Kulovgrada”, onda ima dve opcije: ili da sredstva koja nedostaju dopuni iz budžeta ili da nastavimo da repriziramo ovu postojeću verziju – zaključuje prvi čovek RTS-a.

Viktor Marković

 1. Malo ja sam kaže:

  A Kusturica da rezira.
  Ima iskustva sa Drven i Kamengradom.

 2. Ja sam kaže:

  Ја бих им предложио да изврше упоредну анализу:
  У оба случаја треба да скину плавуше.У првом случају да их свуку а у другом да их скину са програма. Па ако нема промена, онда треба помоћи ЕПС-у и угасити ТВ.

  1. Ender kaže:

   Imam bolji predlog, kad vec pomenu plavuse (ili bese zlatokose ?). Da ih prebace u nocni program, pa da ih svuku (skinu), i da krene program za odrasle sa akcijom. Gledanost ima da poraste 300%, narod ce imati nove teme za razgovor – koja voditeljica/knjizevnica/plavusa ima bolje silikone, koja nosi tange, koja se depilira i na koji nacin… To narodu treba, hleba i igara – pardon, hleba nema, znaci ostaje afera i igara.

 3. Jan kaže:

  Molimo vas samo da ne reprizirate ovu postojeću verziju džingla „Kulovgrade“ – platićemo .

 4. ariela kaže:

  Jao produzena verzija?…sanjam li…To je kao rijaliti iz “Laze”… pa ne mogu da docekam…Tijanicu ti si pravi predstavnik “Kulovgrada”…ako to prezivimo imas spomenik veci nego Sulejman…

 5. zomma kaže:

  Vlada odgovara: Ne damo jer Pink radi takve emisije besplatno !!!

 6. Ajvarolog kaže:

  Naravno, ja za ovaj klip ne bih ni saznao da me njuz ne obaveštava o ,,stvarnom” svetu. ZAŠTO, O ZAŠTO?!

 7. Vitez kaže:

  Opstaće RTS i bez vladine pomoći, poslaće Maju Nikolić na Evroviziju a ona će spasiti RTS a i EPS konja za trku ima Ana Nikolić će preko Miše banane pomoći da se uveze besplatno struja. Nikolići spasavaju Srbiju kako god okreneš.

  1. Marko kaže:

   Ma jok, reprizirace “Dalas” i “znanje i imanje” ima da prsti lova!!111!11!!! !

 8. Ljubica kaže:

  Pozovi 192-policija + 193-vatrogasci spasioci + 194-hitna pomoc!

  Cena poruke
  mt's 40,80 RSD
  telenor 200,500 RSD
  vip 44,64 RSD

  Kada je hitno, dodajte 1!

  Ako zovete Kulovgradu 192, recite Dacicu da izbrise tu glupu parodiju i ostace samo “Beograde,Beograde”. Dok stigne policija, recite policiji da Dacic hoce da razgovara sa njima, posle uhapsi coveka iz parodije “Kulovgrade”.

 9. Danica kaže:

  Meni Kulovgrade parodija je bas smesna i zato se smejem da neki covek pije rakiju,pa pljune i ne volim da policajac uhapsi njih,ako uhapse njih,umrece od igranja muzike.
  Ovako mi lici na ludi Indijanac kada veze peskirom kosu i uzimao rukavice sa 5 prstiju.
  Obukao je sivi sorc i popeo se na sto i ja sam htela da ce da padne.
  Na BusPlus glavnih grada Beograda,pozovite na 011/7155 155.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *