nazad na vrh

RTS u seriji “Nečista krv” Marka Grabeža i Nedima Nezirovića menja Buletom Goncićem i Lazom Ristovskim

BEOGRAD, 8. decembar 2021, (Njuz) – Radio televizija Srbije saopštila je danas da će glumci u seriji “Nečista krv”, Marko Grabež i Nedim Nezirović, od naredne epizode biti zamenjeni Buletom Goncićem i Lazarom Ristovskim.

Kako saznaje Njuz, RTS nije zadovoljan izvedbom  ovih umetnika, zbog čega su se odlučili da uloge Efendi Mite i Jovče povere znatno iskusnijim glumcima.

– Grabež i Nezirović su talentovani glumci, ali se nisu najbolje snašli u svojim ulogama kako u ovoj seriji, tako ni u TV gosotvanjima. Vidi se da nemaju dovoljno iskustva pred kamerom, da na momente šmiraju i kažu nešto što nije unapred planirano, zbog čega će već od sledeće epizode biti zamenjeni legendarnim Goncićem i Ristovskim – izjavio je naš izvor iz RTS, koji je tražio da ostane anoniman.

On je dodao da njih dvojica u svakom trenutku tačno znaju šta treba da izgovore i da kod njih apsolutno ništa nije prepušteno improvizaciji, kako tokom snimanja tako i posle, što je, po njegovim rečima, ubedljivo najvažniji kvalitet za sve glumce.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Pa da bude nečistija krv, vrlo praktično, dovešće i pun autobus sendvičara da statiraju za crvenu.

  2. Prejadno je, što će njihove kolege nastaviti da snimaju i zameniće ih kao da nisu ni postojali! Okretati glavu na stradanje brata svog…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix