njuz-autor

AUTOR: urednistvo

08. dec. 2021

RTS u seriji “Nečista krv” Marka Grabeža i Nedima Nezirovića menja Buletom Goncićem i Lazom Ristovskim

BEOGRAD, 8. decembar 2021, (Njuz) – Radio televizija Srbije saopštila je danas da će glumci u seriji “Nečista krv”, Marko Grabež i Nedim Nezirović, od naredne epizode biti zamenjeni Buletom Goncićem i Lazarom Ristovskim.

Kako saznaje Njuz, RTS nije zadovoljan izvedbom  ovih umetnika, zbog čega su se odlučili da uloge Efendi Mite i Jovče povere znatno iskusnijim glumcima.

– Grabež i Nezirović su talentovani glumci, ali se nisu najbolje snašli u svojim ulogama kako u ovoj seriji, tako ni u TV gosotvanjima. Vidi se da nemaju dovoljno iskustva pred kamerom, da na momente šmiraju i kažu nešto što nije unapred planirano, zbog čega će već od sledeće epizode biti zamenjeni legendarnim Goncićem i Ristovskim – izjavio je naš izvor iz RTS, koji je tražio da ostane anoniman.

On je dodao da njih dvojica u svakom trenutku tačno znaju šta treba da izgovore i da kod njih apsolutno ništa nije prepušteno improvizaciji, kako tokom snimanja tako i posle, što je, po njegovim rečima, ubedljivo najvažniji kvalitet za sve glumce.

Marko Dražić i Nenad Milosavljević

  1. Gebo kaže:

    Pa da bude nečistija krv, vrlo praktično, dovešće i pun autobus sendvičara da statiraju za crvenu.

  2. Dragana kaže:

    Prejadno je, što će njihove kolege nastaviti da snimaju i zameniće ih kao da nisu ni postojali! Okretati glavu na stradanje brata svog…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *