nazad na vrh

Ruska akademija nauka potvrdila: „Tonus“ hleb pospešuje pisanje blogova i statusa

tonushleb.rs
Danas gotovo da ne postoji sajt koji u ponudi nema Tonus hlebFOTO: tonushleb.rs

MOSKVA, 8. novembar 2015, (Njuz) – Ono o čemu se u srpskoj javnosti poslednjih dana samo nagađalo danas je zvanično potvrdila Ruska akademija nauka – “Tonus“ hleb dokazano pospešuje pisanje blogova i statusa na društvenim mrežama!

Na vanrednoj konferenciji za novinare u Moskvi predsednik akademije Vladimir Fortov rekao je da su najnovija istraživanja nesumnjivo pokazala da taj hleb pojačava želju izražavanjem mišljenja na internetu.

– “Tonus“ hleb možda ne leči dijabetes i ne sprečava onkološka oboljenja, ali kod ljudi sasvim sigurno izaziva poriv da ostavljaju komentare, pišu blogove i objavljuju statuse i tvitove. Čak i kod osoba koje nikada ranije nisu imale svoje mišljenje “Tonus“ je izazvao je potrebu da se oglase i doprinesu opštem pluralizmu mišljenja. Posebno je zanimljivo da čak ni ne morate ni da probate ovaj hleb bez brašna da biste o njemu imali nekakav stav, što svedoči da njegova jedinstvena receptura leči od svih vidova uzdržanosti i nepetljanja u stvari o kojima nemate pojma – rekao je akademik Fortov.

Poslednja istraživanja pokazala su da potražnja za “Tonus“ hlebom iz dana u dan raste, pa tako gotovo da ne postoji internet sajt koji ga nema u svojoj ponudi. I pored toga, redovi čitalaca na temu ovog hleba formiraju se od ranog jutra, pa uticajni blogeri jedva uspevaju da na tržište izbace dovoljan tekstova i statusa.

Zbog velikog interesovanja konzumenata od danas se potpunoo sveži tekst o “Tonus” hlebu može naći i na sajtu www.njuz.net, mada, prema nezvaničnim saznanjima, nije mali broj čitalaca koji su se toliko predozirali “Tonus“ hlebom da im je od njega već i muka.

Bojan Ljubenović

  1. Preporučujem našim botovima.

  2. I tek smo sad saznali za jos jednu veliku prednost ovog hleba – prisustvo u telu je gotovo nemoguce otkriti svim poznatim hemijskim kontrolama i analizama!

  3. Moja devojka pojela Tonus pločice i dobila momentalnu upalu žučne kese. Nemojte jesti ove novotarije, jedite samo proverene stvari.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix