nazad na vrh

Ruska akademija nauka potvrdila: „Tonus“ hleb pospešuje pisanje blogova i statusa

tonushleb.rs
Danas gotovo da ne postoji sajt koji u ponudi nema Tonus hlebFOTO: tonushleb.rs

MOSKVA, 8. novembar 2015, (Njuz) – Ono o čemu se u srpskoj javnosti poslednjih dana samo nagađalo danas je zvanično potvrdila Ruska akademija nauka – “Tonus“ hleb dokazano pospešuje pisanje blogova i statusa na društvenim mrežama!

Na vanrednoj konferenciji za novinare u Moskvi predsednik akademije Vladimir Fortov rekao je da su najnovija istraživanja nesumnjivo pokazala da taj hleb pojačava želju izražavanjem mišljenja na internetu.

– “Tonus“ hleb možda ne leči dijabetes i ne sprečava onkološka oboljenja, ali kod ljudi sasvim sigurno izaziva poriv da ostavljaju komentare, pišu blogove i objavljuju statuse i tvitove. Čak i kod osoba koje nikada ranije nisu imale svoje mišljenje “Tonus“ je izazvao je potrebu da se oglase i doprinesu opštem pluralizmu mišljenja. Posebno je zanimljivo da čak ni ne morate ni da probate ovaj hleb bez brašna da biste o njemu imali nekakav stav, što svedoči da njegova jedinstvena receptura leči od svih vidova uzdržanosti i nepetljanja u stvari o kojima nemate pojma – rekao je akademik Fortov.

Poslednja istraživanja pokazala su da potražnja za “Tonus“ hlebom iz dana u dan raste, pa tako gotovo da ne postoji internet sajt koji ga nema u svojoj ponudi. I pored toga, redovi čitalaca na temu ovog hleba formiraju se od ranog jutra, pa uticajni blogeri jedva uspevaju da na tržište izbace dovoljan tekstova i statusa.

Zbog velikog interesovanja konzumenata od danas se potpunoo sveži tekst o “Tonus” hlebu može naći i na sajtu www.njuz.net, mada, prema nezvaničnim saznanjima, nije mali broj čitalaca koji su se toliko predozirali “Tonus“ hlebom da im je od njega već i muka.

Bojan Ljubenović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Preporučujem našim botovima.

  2. I tek smo sad saznali za jos jednu veliku prednost ovog hleba – prisustvo u telu je gotovo nemoguce otkriti svim poznatim hemijskim kontrolama i analizama!

  3. Moja devojka pojela Tonus pločice i dobila momentalnu upalu žučne kese. Nemojte jesti ove novotarije, jedite samo proverene stvari.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix