nazad na vrh

S.A.R.S. menja ime u Korona bend

Žarko Kovačević
FOTO: Žarko Kovačević

BEOGRAD, 26. februar 2020, (Njuz) – Popularni muzički sastav S.A.R.S. odlučio je da promeni ime u “Korona bend” kako bi bio u toku sa aktuelnim dešavanjima u svetu.

Ekipa S.A.R.S-a novo ime će početi da koristi od 1. marta, a svoju odluku objašnjavaju time im je staro ime pomalo dosadilo.

– Bend koristi ime S.A.R.S. još od 2006. godine i taj termin je u tom periodu još uvek bio aktuelan. U međuvremenu, pojavio se H1N1, ali im je ovaj pojam bilo previše komplikovan za naziv grupe. Korona je dosta jednostavan i pamtljiv naziv i već mesecima svi samo o tome pričaju, a pričaće se i u narednom periodu. Ne samo da će bend na ovaj način osvežiti svoj indentitet, već će sebi otvoriti i vrata globalnog tržišta – rekao je za Njuz izvor blizak bendu.

Prva ideja je, kako saznajemo, bila da se S.A.R.S. preimenuje u Corvid-19, ali se od toga odustalo jer je “Corvid-19 bend” zvučalo pomalo čudno.

Osim promene imena, “Korona bend” namerava da uradi i nove aranžmane nekih svojih poznatih pesama, pa ćemo tako uskoro moći da uživamo u pesmama “Veštačko disanje”, “Rakija (je antiseptik)” i “Ratujemo ti i ja protiv korona virusa”.

Maja Milosavljević

Nenad Milosavljević

  1. Šta sve muzičari neće uraditi pa da ispadne da predsednik laže i kad istinu kaže. Znači biće korona i u Srbiji!

  2. Ime je zauzeto vec postoji bend sa tim nazivom.

  3. Javite se radi dogovora.

  4. Da, bilo bi smešno kada bi njihovo ime imalo veze sa SARS virusom. Međutim, ono je, pak, kao što je poznato, skraćenica (ima tačke iza svakog slova) od Sveže Amputirana Ruka Satrijanija.

  5. Na sve strane nailazim na sprdnje za virus a kad bude stigao pa kad krenete da kukate smejacu se slatko ;)

  6. Da li je istina da ce im uskoro , frontman biti Ivica Dacic…??

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix