njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

14. apr. 2014

Sakupio jubilarni 100. “Seen” od 100 različitih devojaka

...

SUBOTICA, 14. april 2014, (Njuz) – K.L. (26) iz Subotice obeležava danas nesvakidašnji jubilej nakon što je od stote devojke uzastopce na svoj pokušaj udvaranja dobio odgovor “Seen” u svoj Fejsbuk inboks, bez ikakvog daljeg nastavka komunikacije.

– U pitanju je igra velikih brojeva. Što više mamaca zabacite, veća je verovatnoća da se neka riba i upeca, i figurativno i bukvalno – kaže za Njuz rekorder K.L. – “Seen” znači da je devojka videla poruku i da će u nekom trenutku odgovoriti, čim smisli dobar odgovor. Moje je samo da čekam – dodaje on.

Ovaj student ekonomije kaže da je najviše “seen” odgovora dobio na poruke poput “Ćao, ja sam lopov, ukrašću ti srce”, “Neka neko pozove Boga i kaže mu da mu fali jedan anđeo”, “Nov sam ovde, možeš li da mi daš uputstva kako se stiže do tvog srca”, kao i “Hej, nešto mi nije u redu sa mobilnim, jel možeš da mi pomogneš… fali mi tvoj broj u imeniku”.– Jednom mi se učinilo da je neka devojka počela nešto da mi odgovara ali ta poruka ipak nikad nije stigla. Mora da je nešto Fejsbuk zabagovao – zaključuje K.L.

Kako Njuz nezvanično saznaje, ovo je ujedno i rekord u broju “Seen” odgovora koji je neki korisnik Fejsbuka sa ovih prostora dobio za mesec dana.

Viktor Marković

 1. reci nesto bar kaže:

  Pa i nije bas nesvakidasnji. Ima nas… ovaj ima njih koliko hoces. Kako samo imaju srca da ne odgovaraju nista na tako duhovite i kreativne poruke… Smrc… Mislim, ne govorim ja to iz licnog iskustva nego mi rekao drug koji je cuo od nekog tamo svog druga.

 2. Džoni kaže:

  Može da se obogati od prodaje tolikog broja korpi.

 3. aleksandar kaže:

  Nebitno dali je 100 seenova od jedne ili od njih 100, jer na milion seenova garantovano dolazi jedan topastuveoplodime, ne treba odustajati i poceti nasumicno startovati ribe u svakoj prilici!

 4. Copina kaže:

  Danas, majko, ženiš svoga seen-a!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *