nazad na vrh

Sakupio jubilarni 100. “Seen” od 100 različitih devojaka

...

SUBOTICA, 14. april 2014, (Njuz) – K.L. (26) iz Subotice obeležava danas nesvakidašnji jubilej nakon što je od stote devojke uzastopce na svoj pokušaj udvaranja dobio odgovor “Seen” u svoj Fejsbuk inboks, bez ikakvog daljeg nastavka komunikacije.

– U pitanju je igra velikih brojeva. Što više mamaca zabacite, veća je verovatnoća da se neka riba i upeca, i figurativno i bukvalno – kaže za Njuz rekorder K.L. – “Seen” znači da je devojka videla poruku i da će u nekom trenutku odgovoriti, čim smisli dobar odgovor. Moje je samo da čekam – dodaje on.

Ovaj student ekonomije kaže da je najviše “seen” odgovora dobio na poruke poput “Ćao, ja sam lopov, ukrašću ti srce”, “Neka neko pozove Boga i kaže mu da mu fali jedan anđeo”, “Nov sam ovde, možeš li da mi daš uputstva kako se stiže do tvog srca”, kao i “Hej, nešto mi nije u redu sa mobilnim, jel možeš da mi pomogneš… fali mi tvoj broj u imeniku”.– Jednom mi se učinilo da je neka devojka počela nešto da mi odgovara ali ta poruka ipak nikad nije stigla. Mora da je nešto Fejsbuk zabagovao – zaključuje K.L.

Kako Njuz nezvanično saznaje, ovo je ujedno i rekord u broju “Seen” odgovora koji je neki korisnik Fejsbuka sa ovih prostora dobio za mesec dana.

Viktor Marković

Tagovi: , ,
  1. Pa i nije bas nesvakidasnji. Ima nas… ovaj ima njih koliko hoces. Kako samo imaju srca da ne odgovaraju nista na tako duhovite i kreativne poruke… Smrc… Mislim, ne govorim ja to iz licnog iskustva nego mi rekao drug koji je cuo od nekog tamo svog druga.

  2. Može da se obogati od prodaje tolikog broja korpi.

  3. Nebitno dali je 100 seenova od jedne ili od njih 100, jer na milion seenova garantovano dolazi jedan topastuveoplodime, ne treba odustajati i poceti nasumicno startovati ribe u svakoj prilici!

  4. Danas, majko, ženiš svoga seen-a!!!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix