njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

27. nov. 2013

Sale Đorđević postao selektor u poslednjoj sekundi

Đorđević ostao pribran u poslednjoj sekundi

BEOGRAD, 27. novembar 2013, (Njuz) – Proslavljeni srpski košarkaš Aleksandar Đorđević u poslednjoj sekundi je pristao da preuzme vođenje reprezentacije Srbije, saznaje Njuz.

Od odlaska Dušana Ivkovića sa klupe kao kandidati za njegovog naslednika pominjani su i Saša Obradović i Igor Kokoškov, ali je odgovornost na sebe preuzeo Đorđević i u poslednjim trenucima sastanka na kom se donosila odluka o selektoru prihvatio je ponudu.

Potpredsednik košarkaškog saveza i nekadašnji Đorđevićev saigrač Dejan Bodiroga istakao je da je selektorsko mesto ponudio upravo Đorđeviću jer je „Sale uvek umeo da donese pravu odluku za ekipu“.

-Isticao je rok za donošenje odluke i nismo bili u najpovoljnijoj poziciji. Niko od kandidata o kojima smo razmišljali nije bio spreman da preuzme odgovornost i da povede ekipu. Pogledao sam na sat i video da vremena praktično više i nemamo. Tada sam uočio da je Sale slobodan na i uručio sam mu ponudu. On je sjajno reagovao, bio je potpuno miran i u poslednjoj sekundi je prihvatio mesto selektora – izjavio je Bodiroga.

Kako Njuz nezvanično saznaje, Đorđeviću je prvi čestitao voditelj Vladan Tegeltija, koji je uspeo da neopaženo prođe obezbeđenje u Kući košarke i intervjuiše Saleta Đorđevića u toaletu.

Soko Sokolović

 1. милан kaže:

  Али ово за Тегија. ахахахахахахахаааааааааааа

 2. Milford kaže:

  Ovaj celavi grobar ce nas upropastiti! Nikada nijedan kosarkas nije postao dobar trener!
  Vise ne pratim reprezentaciju!
  p.s. Glupa je fora u zadnjoj sekundi, nije u zadnjoj sekundi nego kad su se dogovorili oko procenata i kad su napravili plan koje ce igrace iz agencije Beobasket da forsiraju u ovom ciklusu.
  Sve je postalo sprdnja!

  1. Vuk kaže:

   Da da, nijedan košarkaš nikad nije postao dobar trener… Na primer: Željko Obradović nikad nikad nije postao dobar trener nakon igranja za reprezentaciju.

   1. Milford kaže:

    Zeljko je bio odlican kosarkas, otimali se Real, Barselona, Boston Seltiksi i Lejkersi oko njega i onda je Zeljko da se oni ne bi svadjali resio da prekine karijeru

    1. Džoni kaže:

     Nije, već je zgazio valjda pešaka kolima i zaglavio par godina u tvorza. Inače, u vreme kada je on igrao, nije moralo da se ide u inostranstvo da bi se dokazao kao igrač, i sa Partizanom je on osvojio dosta toga.

     Zato, u budućnosti, ako nemaš šta pametno da kažeš – ti samo ćuti i ljudi će misliti da si glup. Jer ako progovoriš, otklonićeš svaku sumnju.

     1. MIlford kaže:

      Vidim pun je youtube klipova sa njegovih utakmica. Odlican je igrac bio, idol svim klincima, 100%

  2. Top kaže:

   hahaha

 3. Polovni Buntovnik kaže:

  I direktor Bezbedonosno-Informativne Agencije i selektor reprezentacije, to je to dupliranje funkcija!

  1. hhh kaže:

   ahahah nesto slicno kao Covic.

 4. Ljubitelj farme kaže:

  Pa, biće mnogo lakše kada reprezentacija gubi da mu uputimo psovke sa dodatkom ćelavi.

 5. Dragoljub kaže:

  Ma daj šta lažete!? Pa ja pratim cenjenog Acu Đorđevića od kada je počeo karijeru, i siguran sam da nikad nebi pristao da u zadnjoj sekundi prihvata selektorsko mesto. On je častan i porodičan čovek, nećete i njega početi da blatite? Kako vas nije sramota, i vas i ove što komentarišu svašta?

  1. hhh kaže:

   upravu si Aca nikad nije u zadnjoj sekundi promasivao.

 6. Skopje pored Triumfalne kaže:

  Odlican skok unazad u zadnjoj sekundi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *