njuz-autor

AUTOR: urednistvo

15. mar. 2013

Samsungovi inženjeri se nadaju da će do 2015. biti pronađena svrha novih opcija na Galaxy S4

Samsungov tim će raditi na pronalasku situacija u kojoj su potrebne sve nove opcije telefona

NJUJORK, 15. mart 2013, (Njuz) – Kreatori novog modela Samsungovog mobilnog telefona Galaxy S4, koji je juče predstavljen u Njujorku, nadaju da će do 2015. biti smišljene i situacije u kojima bi nove opcije mogle da se koriste.

Kako prenose svetski mediji, inženjeri novog modela Galaxy S4 su u telefon smestili ogroman broj opcija koje za sada nemaju nikakvu primenu u stvarnom životu.

– U isto vreme možete da četujete dok vas prednja kamera snima, a da zadnja kamera sve vreme snima ono što se nalazi iza telefona, i da sve to momentalno vidite na ekranu. Istraživanja su pokazala da za sada ne postoji nijedna životna situacija u kojoj je ovo potrebno – kaže jedan od dizajnera novog Samsungovog čeda, koji ne gubi nadu da će se u mesecima pred nama to promeniti – I to nije sve, ako gledate film i skrenete pogled, telefon to prepoznaje i automatski stiska pauzu, što je super ako niste još u potpunosti ovladali tehnikom stiskanja dugmeta za pauzu – dodaje on.

Neke od opcija na čiji razvoj je Samsung potrošio milijarde dolara, a od kojih za sada nema mnogo koristi jesu i mogućnost da više ljudi na jednom mestu bežično povežu svoje telefone koji time postaju zvučnici. Samsung tvrdi da će se “ostali putnici u autobusu sigurno vremenom navići na ovaj novitet”. Dalje, tu je i mogućnost da skrolujete dokumente bez dodirivanja ekrana, a računa se da će prizor nekoga ko to radi negde oko 2016. prestati da deluje potpuno kretenski.

Ovakav pomak u tehnologiji se nije desio još od nastanka QR koda, tvrde u Samsungu i najavljuju da se nadaju da će uskoro provaliti kako da telefon ima “normalno trajanje baterije.”

Viktor Marković

 1. Mladja kaže:

  Yes! Yeeeeeeeeeeeeessssss! :D
  Bravo Viktore! XD

 2. Polovni Buntovnik kaže:

  Nokia 3210 bi razbila S4 na keca!

 3. Ja sam kaže:

  Мењам стару, ђепну, батеријску лампу за нов Галакси С4.

  1. Ja sam kaže:

   Није Ђ него Џ, а лампа је, иначе, добро очувана, смб боје, тешка 187 гр, димензије 120х60х23, меморија ме слабо служи, подржава се са обе руке…

   1. celtic kaže:

    Šta se podržava sa obe ruke, lampa ili memorija?!

    1. Ja sam kaže:

     Лампа.
     Јеси ли заинтересован?

     1. celtic kaže:

      Nisam, ne držim drugima…. lampu ;-)

   2. Slavisha kaže:

    A koliko drži baterija?

    1. Ja sam kaže:

     Видим ја да ово полако прелази у ерот'ку.: )

     Батерија је самопуњива. Што не значи да се само пуни.
     Брзина пражњење је условљена начином( са или у) и местом( отворен или затворен простор) држања супротног пола.

 4. Tagore kaže:

  Da nebi imitirali iPhone 4S u Njujorku, Korejanci su novom modelu dali ime Galaxy S IV.
  Za nove opcije ”namigivanja” na Samsungu budući korisnici moraju biti kosooki ili imati južnokorejanske oči i voziti ”Kia” motorizaciju ”Hyundai” sa sedištima od ”Daewoo” industrije.

  Južni Korijenci su toliko sitnoga rasta, glupi i neuspešni, tako da im se i uspešna poljoprivreda Srbije ismejava.

  1. Tagore kaže:

   Srpski mozak raste…, dobio sam ”minus”.
   Bravo junaci !

   1. Malo ja sam kaže:

    Ja ti skoro uvek dajem plus, i ako ti gotovo nikada ne procitam komentar do kraja.

    1. Tagore kaže:

     Pre dve godine uvezem jednog južnokorejanskog majmuna sa Sumatre.

     Već dve godine pokušavam da mu objasnim da je ON samo jedan od tajno uveženih južnokorejanskih majmuna i da ništa ne vredi, ali ON meni ni danas ne veruje – da je majmun.

     Ima li i u Srbiji toga ili se samo retki javljaju ?

   2. mali srpski mozak kaže:

    tagore, nas veliki mozgu, ja ti dajem minus jer se kroz tvoj komentar vidi da uopste ne poznajes prilike u molilnom delu IT-a, te tvoje lupetanje nije mnogo zanimljivo (a nije samo ovaj komentar na ovu vest vec nazalost velika vecina).

    i zapamti nece nas mrzeti da na svaki glupi komentar (koji ti smatras da je mnogo pametan zato sto je pesnicki napisan) damo po jedan minus. :)

    pozz komplikovani covece :) mnogo si pametan, a mogu da se kladim da bolje poznajem i tagorea s kojim se potpisujes al nema veze ti zvucis “kulije” jer si manje razumljiv ;)

    1. Miloje kaže:

     Naši minusi deluju,Tagore postaje čovek.Počeo je da se ljuti!!

 5. technocaja kaže:

  Bolje ćutati, i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju…

 6. scoby kaže:

  S nostalgijom se prisecam vremena kad je mobilna sprava bila samo telefon, kojoj je baterija trajala nedelju dana bez punjenja. Ova nova cuda su kao onaj Tamaguci, ne mogu da izdrze ni dan bez “hranjenja”. Resenje je da svaki korisnik vuce sa sobom uz telefon i automobilski akumulator, ili onaj specificno srbski izum – solarne punjacke stanice na svakom cosku ( gde srbi nakon mesec dana pocupaju sve prikljucke).

 7. apostol kaže:

  samsunŽe, prećerao si!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *