njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

14. sep. 2013

Saobraćajac kaznio vozača koji tokom kiše nije izazvao kolaps

Saobraćajac upozorio vozača da je vozio kao da i po sunčanom danu

BEOGRAD, 14. septembar 2013, (Njuz – Vozač Goran Ivanović kažnjen je prekjuče jer je, vozeći po kiši svoj Fijat Punto u Bulevaru kralja Aleksandra, propustio da izazove kolaps u saobraćaju, saznaje Njuz.

Goran kaže da je skrenuo levo iz Ulice Gospodara Vučića i da je vozio trećom brzinom, obilazeći vozila koja su se sporo kretala.

– Saobraćajni policajac mi je signalizirao da stanem. Bio sam vezan, nisam pio, imam sve od potrebne opreme, tako da se nisam uplašio da će mi pisati kaznu, već sam pomislio da je reč o rutinskoj kontroli – priča ovaj vozač.

– Policajac mi je pogledao dokumenta i pitao me da li sam svestan šta sam uradio. Zbunio sam se, jer znam da saobraćajci ne vole kada vozač poriče da je načinio prekršaj, ali ja zaista nisam imao pojma šta sam uradio – priča Goran, kome je policajac rekao da nije prilagodio svoju vožnju uslovima u sabraćaju.

– Rekao mi je da sam vozio potpuno isto kao što bih vozio i po lepom sunčanom danu, i da nisam dao nikakav doprinos pravljenju gužve tokom kiše. Bio je ubeđen da bih ovakvom vožnjom mogao da stignem do centra grada a da ne napravim nijedan kolaps, što je nedopustivo, zbog čega mi je napisao kaznu – kaže Goran, kome nije pomoglo ni to što je uveravao saobraćajca da će zaustaviti vozilo na prometnoj raskrsnici, stati u desnu traku sa upaljena četiri žmigavca, kao ni da neće voziti preko 20 na sat iako nema nikog ispred njega.

Marko Dražić

 1. pantic kaže:

  Gorane, ako ti je za utehu, meni je dotični policajac napisao istu kaznu, a kiša još nije počela da pada, nego je bilo samo oblačno, tako da sada po kiši uglavnom stanem sa ćetiri migavca na gazeli ili nekoj od većih rakrsnica, po 5-10 minuta, a hit mi je da u Požeškoj ili na starom savskom mostu blokiram tramvaje po 15-tak minuta. najbolji je kraj kada dotični policajac dodje i gura ti ispravno vozilo i pohvali te kako si uspeo do ovde da dodješ.

 2. celtic kaže:

  Šta je sljedeće, kažnjavaće se djeca guzonja ako slučajno ubiju džipom tamo nekog nepoznatog,a? Kuda ide ovaj svijet….

 3. ariela kaže:

  Bravo za policajca! Naravno da treba da se kaznjavaju vozaci koji voze trecom brzinom po gradu narocito kad pocnu prve kapi kise…mora bre da se zna neko pravilo a to je da se haos mora napraviti jer na primer sta bi bila udarna vest u “beogradskoj hronici” onda…kakva je smisao te emisije…Nekako uzivam kad kod kuce sedim uz Tv i slusam…Postovani gledaoci pocela je kisica da rominja sto je izazvalo kolaps u saobracaju u glavnom gradu..kolone vozila su na Pancevackom mostu na Gazeli kod Autokomande a u pravcu Banovog brda nepregledne…ne preporucuje se bez preke potrebe kretati u grad..na licu mesta je nas kolega … sta se desava krecu li se vozila?… stoje? e tako treba sve dok kisa ne stane…

 4. Sale kaže:

  Ma taj nije beogradjanin, to je neki ljakse, dodjos. Poznato je da rodjeni beogradjani imaju genetski strah od kise, kruznog toka, Autokomande i mosta Gazela, zato i vozimo 20 na sat, nikome ne dajemo prednost i secemo druga vozila u na ovim lokacijama i pod ovim vremenskim uslovima. Glava je u pitanju, ljudi!!!

 5. Pricalica kaže:

  Kog ludog policajca.., ako covek nije pijan i vidi da ima kontrolu, sto bi ga zaustavljao ja iskreno mislim da je policajac ljakse igra se sa ljudima u kolovozu kao sa igrackama cudno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *