Aleksandar Šapić se zaželeo anonimnosti
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

27. jan. 2022

Šapić prihvatio kandidaturu za gradonačelnika Beograda jer želi da se povuče iz javnosti

BEOGRAD, 27. januar 2022, (Njuz) – Potpredsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić saopštio je danas da je kandidaturu za mesto gradonačelnika Beograda prihvatio jer želi na neko vreme da se povuče iz javnosti.

On je novinarima objasnio da mu je neophodan predah od stresa i obaveza, a za tako nešto je idealna funkcija prvog čoveka prestonice.

– Više od dve decenije sam pod budnim okom javnosti, što zbog vaterpola, što zbog bavljenja politikom i zaželeo sam se mogućnosti da šetam ulicom i da me niko ne prepozna, da mi se niko ne obrati, a to je ono što donosi pozicija gradonačelnika Beograda i zbog toga su sve moje političke ambicije usmerene ka tom položaju – izjavio je predsednik opštine Novi Beograd.

– Voleo bih da budem na čelu Beograda jer mi treba duži odmor. Potrebno mi je da me niko ni za šta ne pita i da niko ništa ne očekuje od mene. Mislim da sam posle svega što sam u životu postigao zaslužio i da malo uživam u slobodnom vremenu, a mesto gradonačelnika Beograda je kao stvoreno za to – rekao je Šapić.

Kako Njuz saznaje od izvora bliskih vrhu SNS-a, aktuelni gradonačelnik Beograda još uvek nije obavešten da na predstojećim izborima neće biti prvi na izbornoj listi jer niko iz stranke ne može da se seti ko je on.

Nenad Milosavljević
  1. Vladimir Nikolic kaže:

    Шапић је прешао на анално роњење, спада у најзаступљенији напредни спорт у Србији.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *