nazad na vrh

Šapić prihvatio kandidaturu za gradonačelnika Beograda jer želi da se povuče iz javnosti

YouTube
Aleksandar Šapić se zaželeo anonimnostiFOTO: YouTube

BEOGRAD, 27. januar 2022, (Njuz) – Potpredsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić saopštio je danas da je kandidaturu za mesto gradonačelnika Beograda prihvatio jer želi na neko vreme da se povuče iz javnosti.

On je novinarima objasnio da mu je neophodan predah od stresa i obaveza, a za tako nešto je idealna funkcija prvog čoveka prestonice.

– Više od dve decenije sam pod budnim okom javnosti, što zbog vaterpola, što zbog bavljenja politikom i zaželeo sam se mogućnosti da šetam ulicom i da me niko ne prepozna, da mi se niko ne obrati, a to je ono što donosi pozicija gradonačelnika Beograda i zbog toga su sve moje političke ambicije usmerene ka tom položaju – izjavio je predsednik opštine Novi Beograd.

– Voleo bih da budem na čelu Beograda jer mi treba duži odmor. Potrebno mi je da me niko ni za šta ne pita i da niko ništa ne očekuje od mene. Mislim da sam posle svega što sam u životu postigao zaslužio i da malo uživam u slobodnom vremenu, a mesto gradonačelnika Beograda je kao stvoreno za to – rekao je Šapić.

Kako Njuz saznaje od izvora bliskih vrhu SNS-a, aktuelni gradonačelnik Beograda još uvek nije obavešten da na predstojećim izborima neće biti prvi na izbornoj listi jer niko iz stranke ne može da se seti ko je on.

Nenad Milosavljević
Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:
  1. Шапић је прешао на анално роњење, спада у најзаступљенији напредни спорт у Србији.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix