nazad na vrh

Saša Janković menja ime jer već postoji Saša Janković 18 dana stariji od njega

Saša Janković ne sme da otrkije svoje novo ime

BEOGRAD, 25. maj 2017, (Njuz) – Bivši zaštitnik građana i kandidat za predsednika Srbije Saša Janković na sledećim izborima neće se više zvati Saša Janković.

Izvor blizak Njuzu potvrdio je jutros da je došlo do komplikacija oko imena Saša Janković i da će Saša Janković tim povodom preduzeti radikalne mere.

Janković kaže da ne može da veruje šta se dešava i da sigurno nije reč o nekakvoj slučajnosti.

-Saša Janković je ime po kojem me svi znaju, ali sam nedavno prilikom traženja izvoda iz matične knjige rođenih saznao da već postoji izvesni Saša Janković, stariji tačno 18 dana od mene – rekao je, sada već vidno revoltirani, Janković.

-Ne ostaje mi ništa drugo nego da ime i prezime potpuno promenim. Roditelje i rođake svakako ne mogu da krivim, oni gotovo nikome nisu pričali kako će se beba zvati. Malo je reći da mi je ovo sumnjivo, ipak je to velika slučajnost, a period od 18 dana deluje kao da je neko “sasvim slučajno“ rodio bebu neposredno pre moje majke – otkriva Janković i napominje da će preventivno proveriti i ime svog, sada već čuvenog psa, kako bi ovakve administrativne neprijatnosti konačno prestale.

Na naše pitanje kako će se ubuduće zvati, Janković je rekao da bi, ako bi nam to rekao, morao sve da nas poljubi.

Strahinja Ćalović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Prava slika današnje Srbije. Neko dve velike funkcije mirno nosi mesecima, a nekom oduzmu ime kroz 18 dana! (Il projekat žičare – sve je to isto)!

  2. Ili mi njega mozemo da poljubimo u…jer kako god se zvao I njega sto smo glasali bice nam zao…sve je to “sjasi Kurta da uzjasi Murta”…p.s. nemoj samo da dobije ideju da se zove Murta da bi “uzjahao”…sve je moguce…

  3. E, moj Sasa…zali se Zastitniku.

  4. Napisao bih komentar, ali bih posle toga morao da poljubim sve Njuzovce koji ga budu pročitali.

  5. Ko štiti novinarku N1 od bivšeg zaštitnika građana? Zamenik zaštitnika građana!! A on (još) ne sme da ljubi! Jer “ljubi, ljubi, al posao.. hkhm.. pardon … glavu ne gubi!!”

  6. To je isto kao kad hoćeš negde da se uloguješ a korisničko ime već zauzeto pa moraš da rotiraš slova ili dodaješ brojeve,tako da i njemu to savetujem

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix