Saša Janković ne sme da otrkije svoje novo ime
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

25. maj. 2017

Saša Janković menja ime jer već postoji Saša Janković 18 dana stariji od njega

BEOGRAD, 25. maj 2017, (Njuz) – Bivši zaštitnik građana i kandidat za predsednika Srbije Saša Janković na sledećim izborima neće se više zvati Saša Janković.

Izvor blizak Njuzu potvrdio je jutros da je došlo do komplikacija oko imena Saša Janković i da će Saša Janković tim povodom preduzeti radikalne mere.

Janković kaže da ne može da veruje šta se dešava i da sigurno nije reč o nekakvoj slučajnosti.

-Saša Janković je ime po kojem me svi znaju, ali sam nedavno prilikom traženja izvoda iz matične knjige rođenih saznao da već postoji izvesni Saša Janković, stariji tačno 18 dana od mene – rekao je, sada već vidno revoltirani, Janković.

-Ne ostaje mi ništa drugo nego da ime i prezime potpuno promenim. Roditelje i rođake svakako ne mogu da krivim, oni gotovo nikome nisu pričali kako će se beba zvati. Malo je reći da mi je ovo sumnjivo, ipak je to velika slučajnost, a period od 18 dana deluje kao da je neko „sasvim slučajno“ rodio bebu neposredno pre moje majke – otkriva Janković i napominje da će preventivno proveriti i ime svog, sada već čuvenog psa, kako bi ovakve administrativne neprijatnosti konačno prestale.

Na naše pitanje kako će se ubuduće zvati, Janković je rekao da bi, ako bi nam to rekao, morao sve da nas poljubi.

Strahinja Ćalović

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Prava slika današnje Srbije. Neko dve velike funkcije mirno nosi mesecima, a nekom oduzmu ime kroz 18 dana! (Il projekat žičare – sve je to isto)!

 2. Ariela kaže:

  Ili mi njega mozemo da poljubimo u…jer kako god se zvao I njega sto smo glasali bice nam zao…sve je to “sjasi Kurta da uzjasi Murta”…p.s. nemoj samo da dobije ideju da se zove Murta da bi “uzjahao”…sve je moguce…

 3. Ja sam kaže:

  E, moj Sasa…zali se Zastitniku.

 4. ZoinMihailo kaže:

  Napisao bih komentar, ali bih posle toga morao da poljubim sve Njuzovce koji ga budu pročitali.

 5. Pentrexil kaže:

  Ko štiti novinarku N1 od bivšeg zaštitnika građana? Zamenik zaštitnika građana!! A on (još) ne sme da ljubi! Jer “ljubi, ljubi, al posao.. hkhm.. pardon … glavu ne gubi!!”

 6. Malo mnogo kaže:

  To je isto kao kad hoćeš negde da se uloguješ a korisničko ime već zauzeto pa moraš da rotiraš slova ili dodaješ brojeve,tako da i njemu to savetujem

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *