Janković novo ime pokreta nije rekao ni najbližim saradnicima
njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

24. maj. 2017

Saša Janković rešio da nikad nikome ne kaže kako mu se zove pokret

BEOGRAD, 24. maj 2017, (Njuz) – Saša Janković, bivši zaštitnik građana i predsednički kandidat, odlučio je da nikad nikome ne kaže kako mu se zove pokret koji je nedavno osnovao.

Kako je naveo izvor Njuza, Janković se na ovaj korak odlučio nakon što je ustanovljeno da je prvobitno ime pokreta Slobodni građani Srbije već registrovano u APR-u.

– Iako se ne zna da li je ovaj događaj oko imena pokreta slučajnost ili nečija sabotaža, Janković želi da u potpunosti isključi mogućnost da se ovako nešto ponovi. Kad je u jutarnjem programu N1 odbio da kaže kako će se zvati pokret, shvatili smo da je Janković smislio novo ime i očekivali smo da će nam ga saopštiti – priča ovaj izvor Njuza.

Međutim, prema rečima našeg izvora, Janković novo ime pokreta nije želeo da otkrije ni svojim najbližim saradnicima.

– Kad je došao u prostorije pokreta pitali samo ga za novo ime, a on nam je rekao da nam neće reći i da je za pokret najbolje da samo on zna kako se zove, što je sasvim logična i ispravna odluka – kaže izvor Njuza.

Bane Grković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  To mu je jedini način da pokret sačuva od Maje i njenih spletki!

 2. voya montoya kaže:

  Predlozen je i radni naziv ,Svi smo Sasa,ali je odbijen po sindromu 96./97….Jer zacetnici u Srbiji,uvek ispadnu pocetnici!!!Kao sto i cetnici imaju rezervni polozaj,a partizani namestaj…No,takav je put od nebeskog naroda do razdraganog krda…!!!

 3. Sp kaže:

  U suštini samog naziva pokreta “Slobodni gradjani” krije se ironija, jer takav pokret već postoji i zove se SNS. Svi koji nisu članovi tog pokreta su manje slobodni od slavuja u kavezu koje tradicionalno spuštaju u rudarsko okno.
  Za razliku od Vučića, koji za svaki mandat dobije po jedan podbradak, mi “slobodni gradjani”, svaki put dobijemo po još jedan kamen koji guramo ka nepostojećem vrhu. Formiranjem nekakvog pokreta, čiji naziv ima težinu kofe perja, Janković kao da nam poručuje “Ono što te ne ošuri, čini te mlačim.”
  Ako ćemo realno, jedina naša šansa da jednog dana postanemo slobodni gradjani, je da Zapad pusti Vučića niz vodu. Ili da svi kolektivno zapalimo preko grane i sačekamo da se botovi prožderu medjusobno, jer svi kolektivno ne umeju ni vola prstom da ubodu u dupe, a kamoli da proizvedu žito od koga bi napravili hleb za sendviče. A onda se svi kolektivno vratimo i pravimo se da Vučić nikada nije ni postojao i da nismo uzalud proćerdali živote čekajući nekakvog Godoa da formira pokret “Slobodnih Godoa.”

  1. mizantropikus kaže:

   Slobodnih sizifova

 4. scoby kaže:

  Na kraju staro je pravilo, koje se u Srbiji nikada nije menjalo: OZNA sve dozna!

 5. Ja sam kaže:

  Nikad Nikome!
  Savrsen naziv-NN pokret

 6. mixon kaže:

  Iz dobro informerisanih izvora saznajemo da ova non-persona nije samo lažni zaštitnik građana i lažni predsednički kandidat, nego je i lažni Saša Janković! Tim bugarskih grafologa je utvrdio da je zamena nastala još pre više decenija, kada je lažni Saša Janković počeo svoj krvavi pir po Srbiji. Pošto mu nekoliko ubistava koje je svojeručno izvršio nije zadovoljilo žeđ za krvlju, počeo je javno da seje etničku i versku mržnju, da huška na ratove, da proganja novinare, da poziva na ubijanje premijera, da organizuje paljenje i rušenje Beograda. Sada želi da postane i lažni Vučić umesto Vučića, koji je oduvek bio za red, mir i blagostanje! E pa neće moći!!!

 7. ispran mozak brend Srbije kaže:

  Tvrda struja LDP-a brani nas od meke struje LDP-a( evroSRS, SPS i JULin). Dok se prvi otvoreno zalazu za otcepljenje Srbije od KiM, legalizaciju istopolnih brakova i Evropu bez alternative( izmedju ostalog) ovi drugi to rade stidljivo, kao da nece. A Ceda, cije su ideje i vizija ujedinile implatantsku i krezubu Srbiju, fanove Kesica i Lee Kis, tavori na 1%!? Kakav paradoks, kolektivna lobotomija.

 8. mizantropikus kaže:

  “Pokret slobodne srbije bez gradjana”

 9. Pentrexil kaže:

  “U imenu i svemu pokradeni slobodni građani Srbije”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *