nazad na vrh

Saša Janković rešio da nikad nikome ne kaže kako mu se zove pokret

N1
Janković novo ime pokreta nije rekao ni najbližim saradnicimaFOTO: N1

BEOGRAD, 24. maj 2017, (Njuz) – Saša Janković, bivši zaštitnik građana i predsednički kandidat, odlučio je da nikad nikome ne kaže kako mu se zove pokret koji je nedavno osnovao.

Kako je naveo izvor Njuza, Janković se na ovaj korak odlučio nakon što je ustanovljeno da je prvobitno ime pokreta Slobodni građani Srbije već registrovano u APR-u.

– Iako se ne zna da li je ovaj događaj oko imena pokreta slučajnost ili nečija sabotaža, Janković želi da u potpunosti isključi mogućnost da se ovako nešto ponovi. Kad je u jutarnjem programu N1 odbio da kaže kako će se zvati pokret, shvatili smo da je Janković smislio novo ime i očekivali smo da će nam ga saopštiti – priča ovaj izvor Njuza.

Međutim, prema rečima našeg izvora, Janković novo ime pokreta nije želeo da otkrije ni svojim najbližim saradnicima.

– Kad je došao u prostorije pokreta pitali samo ga za novo ime, a on nam je rekao da nam neće reći i da je za pokret najbolje da samo on zna kako se zove, što je sasvim logična i ispravna odluka – kaže izvor Njuza.

Bane Grković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. To mu je jedini način da pokret sačuva od Maje i njenih spletki!

 2. Predlozen je i radni naziv ,Svi smo Sasa,ali je odbijen po sindromu 96./97….Jer zacetnici u Srbiji,uvek ispadnu pocetnici!!!Kao sto i cetnici imaju rezervni polozaj,a partizani namestaj…No,takav je put od nebeskog naroda do razdraganog krda…!!!

 3. U suštini samog naziva pokreta “Slobodni gradjani” krije se ironija, jer takav pokret već postoji i zove se SNS. Svi koji nisu članovi tog pokreta su manje slobodni od slavuja u kavezu koje tradicionalno spuštaju u rudarsko okno.
  Za razliku od Vučića, koji za svaki mandat dobije po jedan podbradak, mi “slobodni gradjani”, svaki put dobijemo po još jedan kamen koji guramo ka nepostojećem vrhu. Formiranjem nekakvog pokreta, čiji naziv ima težinu kofe perja, Janković kao da nam poručuje “Ono što te ne ošuri, čini te mlačim.”
  Ako ćemo realno, jedina naša šansa da jednog dana postanemo slobodni gradjani, je da Zapad pusti Vučića niz vodu. Ili da svi kolektivno zapalimo preko grane i sačekamo da se botovi prožderu medjusobno, jer svi kolektivno ne umeju ni vola prstom da ubodu u dupe, a kamoli da proizvedu žito od koga bi napravili hleb za sendviče. A onda se svi kolektivno vratimo i pravimo se da Vučić nikada nije ni postojao i da nismo uzalud proćerdali živote čekajući nekakvog Godoa da formira pokret “Slobodnih Godoa.”

 4. Na kraju staro je pravilo, koje se u Srbiji nikada nije menjalo: OZNA sve dozna!

 5. Nikad Nikome!
  Savrsen naziv-NN pokret

 6. Iz dobro informerisanih izvora saznajemo da ova non-persona nije samo lažni zaštitnik građana i lažni predsednički kandidat, nego je i lažni Saša Janković! Tim bugarskih grafologa je utvrdio da je zamena nastala još pre više decenija, kada je lažni Saša Janković počeo svoj krvavi pir po Srbiji. Pošto mu nekoliko ubistava koje je svojeručno izvršio nije zadovoljilo žeđ za krvlju, počeo je javno da seje etničku i versku mržnju, da huška na ratove, da proganja novinare, da poziva na ubijanje premijera, da organizuje paljenje i rušenje Beograda. Sada želi da postane i lažni Vučić umesto Vučića, koji je oduvek bio za red, mir i blagostanje! E pa neće moći!!!

 7. Tvrda struja LDP-a brani nas od meke struje LDP-a( evroSRS, SPS i JULin). Dok se prvi otvoreno zalazu za otcepljenje Srbije od KiM, legalizaciju istopolnih brakova i Evropu bez alternative( izmedju ostalog) ovi drugi to rade stidljivo, kao da nece. A Ceda, cije su ideje i vizija ujedinile implatantsku i krezubu Srbiju, fanove Kesica i Lee Kis, tavori na 1%!? Kakav paradoks, kolektivna lobotomija.

 8. “Pokret slobodne srbije bez gradjana”

 9. “U imenu i svemu pokradeni slobodni građani Srbije”

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix