njuz-autor

AUTOR: urednistvo

03. jan. 2013

Saša Mirković ugovara Mrkonjiću nastupe duž Koridora 10

Mirković smatra da je prethodno iskustvo sa Ibarske magistrale dovoljno za novu funkciju

BEOGRAD, 03. januar 2013, (Njuz) – Estradni menadžer Saša Mirković ubuduće će obavljati sve menadžerske poslove vezane za ugovaranje nastupa ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića, a prvi ugovoreni nastupi biće održani duž Koridora 10 već tokom ove godine, saznaje ekskluzivno Njuz.

Naime, nakon što su poslednji nastupi ministra Mrkonjića ispraćeni negativnim reakcijama javnosti, Vlada Srbije je na poslednjoj sednici u 2012. odlučila da njegovu karijeru prepusti čoveku koji se proslavio kao menadžer Marije Šerifović u vreme kada je pesma “Molitva” pobedila na Evroviziji.

Poznati estradni menadžer Saša Mirković potvrdio je za Njuz da će u narednom periodu voditi brigu o karijeri ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića.

-Posle Božića počinjemo da radimo punom parom. Ovih dana ćemo se dogovoriti oko tačnog plana i programa ali već sada mogu da potvrdim da sam ugovorio veliku turneju i da će ministar Mrkonjić tokom 2013. godine nastupati duž cele trase Koridora 10. Obići ćemo svaki deo Koridora koji ispunjava minimalne uslove za javni nastup – najavio je Mirković za Njuz.

– Mrkonjić je i do sada često nastupao ali je to sve nekako bilo haotično, nije se znalo ni kada će šta reći, ni gde će se pojaviti, što je u priličnoj meri narušilo njegov imidž i na tome ćemo najviše raditi. Pored turneje na Koridoru u planu su i ostali putni pravci širom Srbije a u nekim mestima nastupiće sa poznatom pevačicom Anom Bekutom koja će biti njegov specijalni gost – izjavio je Mirković.

Saša Mirković je napomenuo kako se nada da će mu rad sa Mrkonjićem biti odskočna daska i da će sledeći klijent o čijoj će estradnoj karijeri voditi računa biti Ivica Dačić. Na kritike kako nema potrebne kvalifikacije za rad na unapređenju Mrkonjićevog imidža, Mirković je odgovorio da se u prošlosti već nebrojano puta dokazao ugovarajući brojne nastupe na Ibarskoj magistrali, te da smatra da ga to sasvim adekvatno preporučuje za funkciju koju će obavljati u kabinetu ministra Mrkonjića.

Soko Sokolović

Miroslav Vujović

 1. premijer iz senke kaže:

  Mrku na Evroviziju pod odma’!
  Pobedice pre roka!

  1. Talicni Tom kaže:

   Lako je njemu kad mu je premijer prateci vokal.

  2. scboy kaže:

   I to kao prateci igrac Ane Bakute.

 2. ariela kaže:

  Oho oho…bas lepo je videti Mrkonjicev nastup…nije bitno kako peva vec pikanterije iz nj privatnog zivota…npr…gde se oblaci…jesu li to silikoni…s kim je vidjen u nocnom provodu i s kim je otisao u krevet…menadzer ce da mu ugovara nastupe ali ko mu je stilista frizer i gde radi manikir…izvinte molim vas jednu estradnu zvezdu sve to prati…tracevi skandali afere…

  1. Ender kaže:

   Ne daj Boze!
   Kakvi silikoni. Sta cemo ako bude na estradi misterija da li Mrka nosi gacice? Ili procuri pornic u kucnoj radinosti? Sve je to estrada i cena slave.

  2. Talicni Tom kaže:

   Ariela, duso, ti si zrela za HOLLYWOOD ili bar za PINK.

 3. sanja kaže:

  crni, crni humor

 4. Dr. Profesor kaže:

  Samo da na kraju ne propeva u policiji, sto mi sve na to lici -:))))

 5. ariela kaže:

  e Tome talicni vrhunac karijere i uspeha u zivotu je biti na Pinku…kompliment nema sta…

  1. Vitez kaže:

   Uspeh bre,kako nije,pre je zakazivao nastupe po ibarskoj magistrali a sada će na Koridoru,Koridor je koridor.

 6. Bajazzo kaže:

  Pa, ovo ce biti prvi put da zamenik miinistra ima veze sa svojim resorom; Ibarska magistrala ipak spada u domen saobracaja.

 7. Tagore kaže:

  Poklanjam fotku najlepšeg Rusa na svetu:
  http://www.ladepeche.fr/article/2013/01/04/1528698-depardieu-russe-j-irai-vivre-dans-les-bois-au-sud-de-moscou.html
  (Prevodite sami – nije ni meni lako…)

  – J'irai vivre dans les bois, au sud de Moscou, (Poći ću da živim u šume ”na jugu Moskve” i da te opet tražim) – kaže Gérard Depardieu, pa me seti na domaćeg pijanicu Zdravka Čolića, koji do danas još nije dobio ni sibirsko državljanstvo….

  Zvao sam je Émilie:
  http://www.youtube.com/watch?v=-QTvqC9k_zI

 8. Tagore kaže:

  Zbog kvara na skuteru od 49,9 cm3 na autoputu za Grčku bez vozačke dozvole, najpoznatiji srpski političar se jutros zaustavio na Kopaonik i odlučio da skija:
  http://www.blic.rs/data/images/2013-01-02/301316_zabpalma_f.jpg

  1. Euklid kaže:

   ajde lepo ispricaj kako je lupio u gumenu pozadinu. :D Bez konsekvenci po svoju bezbednost (OMG THank You! :) ), a i ugrozena se oporavila na nasu opstu radost u rekordnom roku, pa je slavlje na skuteru nastavljeno. Naravno dok ne dodje expert za bullshit iz Sremske Kamenice da carolijom pomrsi konce prSj(ovo je ono novo slovo koje ide u rech sjenok- rus.)dniku.

  2. Tagore kaže:

   Otkačene vesti:
   – J’irai vivre dans les bois, au sud de Moscou – kaže Gérard Depardieu!
   (Poći ću da živim u šume na jugu Moskve ”da te opet tražim”, pa me seti na domaćeg pijanicu Zdravka Čolića, koji do danas još nije dobio ni sibirsko državljanstvo….
   Zvao sam je Émilie:
   http://www.youtube.com/watch?v=-QTvqC9k_zI

   I tu se nađe Brigitte Bardot, pa zakuca na vrata Vladimira Putina i kaže:
   «J'en ai plein le cul» – (Prepuna mi je guza), pa i ona zamoli rusko državljanstvo !!!

   Civilizovaniji ljudi uobičajeno kažu:
   «J'en ai ras-le-bol» – (Prepuna mi je činija), pa očekujemo i ponude Karle del Ponte i Karle Bruni…

   1. Euklid kaže:

    a gde je scena s Kopaonika? Prokliz preSjednika na debelu guzu od 70ak kg? a, a, a? :D sa sve glavom u oblacima, i smotanoscu Brigitte Bardot. :)
    O ptice porodice rode smilujte se!

 9. Neupucen kaže:

  Ima tu nešto u igri reči: Evro-Vizija, Evro-Integracije, I Evro-pa i Ko-sovo, Evro-honorari (neoporezovano), Evro-pevac…

 10. čika lo kaže:

  “Iz grmena velikoga lafu trudno izać’ nije” rekao je u svoje vreme najveći srpski pesnik. Tako i naš Mrka mora biti vanserijska estradna zvezda s obzirom na to da je u prvi plan izbio u vladi u kojoj sede sve sam Baja do Baje (mislim na Male Knindže), u skupštini Modelsice, a država po uređenju i vladavini prava neodoljivo podseća na vašarsku šatru.

 11. e... kaže:

  jel to bekutin menager

 12. scoby kaže:

  Naravno, kad je mrka talentovaniji muzicar od dinkica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *