Karta koju danas prodaje svaki Srbin
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

05. jul. 2017

Sedam miliona građana Srbije prodaje kartu za 4 dana Exita

CELA SRBIJA, 5. jul 2017, (Njuz) – Svih sedam miliona građana Srbije danas prodaje kartu za četiri dana Exit festivala, plus i kartu za večerašnji nastup Killersa, saznaje Njuz.

Prema prvim najavama, uz karte koji su kupili strani posetioci, kao i naši državljani koji planiraju da odu na ovaj festival, ako se proda i sedam miliona karata koje trenutno mogu da se nađu u prodaji na Fejsbuku i Tviteru, ovo bi mogao da bude najposećeniji festival svih vremena.

Ovim povodom oglasio se i osnivač Fejsbuka Mark Cukerberg, koji je izjavio da je u Fejsbuk algoritmu primetio čudno ponašanje kada je reč o korisnicima ove društvene mreže u Srbiji.

– Tokom poslednja tri dana 87.6 odsto Fejsbuk statusa u Srbiji glasilo je skoro isto “Prodajem kartu za 4 dana Exita”. Kada mi je izašao prevod te rečenice, zainteresovalo me je da vidim o kakvom je festivalu reč i kada sam video lineup, poželeo sam da odem na Exit. Napisao sam status “Kupujem kartu za Exit, plus kartu za nastup Killersa” i u roku od nekoliko minuta sam dobio oko 7 miliona poruka u inboks – kaže Cukerberg.

Probali smo da uzmemo izjavu i organizatora Exita, zbog čega smo otišli na njihov sajt i tamo zatekli samo poruku “Prodajem kartu za 4 dana Exita, plus kartu za Killerse”.

Marko Dražić

 1. Ja sam kaže:

  Ne treba se zaletati i ispasti naivan.
  Ja cekam deseti jul.
  Tad ce, verovatno, da padne cena… pa cu onda da kupim.

 2. Miki kaže:

  Prodajem kartu za 4 dana Exita, plus kartu za Killerse.

 3. Радојица kaže:

  Продајем карту за 4 дана Брегзита. Плус карту за Томпсона! Може и за евре ¦:-€

 4. voya montoya kaže:

  Jos jedna Fondacija sa tradicijom…???Fondacija Exit ,u zemlji bezizlanoj na putanji uzlaznoj!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *