nazad na vrh

Sedam miliona građana Srbije prodaje kartu za 4 dana Exita

Karta koju danas prodaje svaki Srbin

CELA SRBIJA, 5. jul 2017, (Njuz) – Svih sedam miliona građana Srbije danas prodaje kartu za četiri dana Exit festivala, plus i kartu za večerašnji nastup Killersa, saznaje Njuz.

Prema prvim najavama, uz karte koji su kupili strani posetioci, kao i naši državljani koji planiraju da odu na ovaj festival, ako se proda i sedam miliona karata koje trenutno mogu da se nađu u prodaji na Fejsbuku i Tviteru, ovo bi mogao da bude najposećeniji festival svih vremena.

Ovim povodom oglasio se i osnivač Fejsbuka Mark Cukerberg, koji je izjavio da je u Fejsbuk algoritmu primetio čudno ponašanje kada je reč o korisnicima ove društvene mreže u Srbiji.

– Tokom poslednja tri dana 87.6 odsto Fejsbuk statusa u Srbiji glasilo je skoro isto “Prodajem kartu za 4 dana Exita”. Kada mi je izašao prevod te rečenice, zainteresovalo me je da vidim o kakvom je festivalu reč i kada sam video lineup, poželeo sam da odem na Exit. Napisao sam status “Kupujem kartu za Exit, plus kartu za nastup Killersa” i u roku od nekoliko minuta sam dobio oko 7 miliona poruka u inboks – kaže Cukerberg.

Probali smo da uzmemo izjavu i organizatora Exita, zbog čega smo otišli na njihov sajt i tamo zatekli samo poruku “Prodajem kartu za 4 dana Exita, plus kartu za Killerse”.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Ne treba se zaletati i ispasti naivan.
    Ja cekam deseti jul.
    Tad ce, verovatno, da padne cena… pa cu onda da kupim.

  2. Prodajem kartu za 4 dana Exita, plus kartu za Killerse.

  3. Продајем карту за 4 дана Брегзита. Плус карту за Томпсона! Може и за евре ¦:-€

  4. Jos jedna Fondacija sa tradicijom…???Fondacija Exit ,u zemlji bezizlanoj na putanji uzlaznoj!!!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix