njuz-autor

AUTOR: urednistvo

27. jan. 2011

Sednica Saveta bezbednosti UN o Danilu Ikodinoviću i Nataši Bekvalac

Ceo svet želi da se pomire

NJUJORK,NOVI SAD,BEOGRAD, 27.januar 2011, (Njuz) – Srbija će na vanrednoj sednici Saveta bezbednosti tražiti podršku za početak dijaloga Danila Ikodinovića i Nataše Bekvalac, izjavio je šef srpske diplomatije Vuk Jeremić.

Ministar Jeremić je ukazao da jednostrano proglašenje razvoda od strane Nataše Bekvalac ne može biti osnova za normalizaciju odnosa između proslavljenog vaterpoliste i proslavljene pevačice, kao što nijedan pokušaj secesije u istoriji UN nije doveo do uspostavljanja stabilnih odnosa.

“Od presudne je važnosti da se očuvaju mir i stabilnost u bilateralnim odnosima bračnog para Ikodinović – Bekvalac, u čemu ključnu ulogu nastavlja da igra Savet bezbednosti UN”, dodao je Jeremić.

Da podsetimo, bračni par Ikodinović-Bekvalac je preko medija najavio razvod, dok se spekuliše koja strana je u pravu. Dok Bekvalčeva vuče legalističke poteze i očekuje od međunarodne zajednice da uvaži argumente koji zahtevaju poštovanje međunarodnog prava i ukazuje na kriminalnu prirodu Ikodinovićeve veze sa izvesnom zubaricom Milicom, druga strana u svojoj kafani lobira i stiče simpatije potresnim pričama o sopstvenoj nesreći ali i prestupima onih drugih.

Generalni sekretar UN Ban Ki Mun je vanrednim letom stigao u Njujork iz rodnog Seula, gde je poslednjih meseci boravio u pokušaju da obustavi novonastale sukobe između  Severne i Južne Koreje, koji su eskalirali novembra 2010.godine, kako bi predsedavao sednicom Saveta bezbednosti sazvanoj po hitnom postupku od strane Srbije.

Igor Živković

 1. Vrste meda kaže:

  ali tekst ispod slike je najjaci :)

 2. jordan kaže:

  Dok SB UN ne preduzme hitne, odgovarajuce korake, da li bi mi, grupa volontera iz Zemuna, mogli nekako da pomognemo. Imamo i zelju i zlatne ruke.

 3. km kaže:

  Po rezoluciji 1244. Natasa nema pravo na jednostrano otcepljanje od Dace !

 4. Zoran kaže:

  Sporazum o pitanjima sukcesije između bivših supružnika, biće zaključen u Njujorku na vanrednoj sednici Saveta za bezbednost UN na Sretenje 15. februara 2011. godine, a stupiće na snagu 08. marta 2011, nakon njegove ratifikacije od strane svih zubarske komore Srbije. Sastavni deo Sporazuma je i Aneks “D”, koji reguliše pitanja podele inventara iz kafane “Tako je suđeno”. Kako smo saznali, Dača će dobiti šanka, a Nataša kuhinju sa celokupnim inventarom. Kome će pripasti pogled na Dunav, još uvek se ne zna, ali se pretpostavlja da će tu odluku doneti lično Generalni sekretar UN Ban Ki Mun.

 5. dijana kaže:

  mozda bi mogli da potraze savet od djoleta i olivere, a i od mnogih drugih……Koleta npr……………..

 6. Momčilo kaže:

  Nataša je sis… srce Srbije!

 7. 007 kaže:

  ovaj dogadjaj je uznemirio i svetske medije te bacio u senku krizu na severu afrike i teroristicke napade u moskovskom metrou

 8. Legalista kaže:

  Pre sednice Saveta bezbednosti, a sve u cilju što boljeg nastupa naše diplomatske delegacije u Njujorku predlažem da se formira i anketni odbor skupštine Republike Srbije koji bi još jednom nedvosmisleno utvrdio činjenično stanje. Zaključak anketnog odbora, iako neobavezujući, imao bi veliku težinu i trasirao bi dalje korake naše diplomatije u očuvanju bračne zajednice proslavljenog vaterpoliste i proslavljene pevačice. ;-)

 9. Ivana kaže:

  jao jel ovo istina ili ja sanjam?????

  1. urednistvo kaže:

   Procitali ste u novinama Ivana, mora da je istina ;)

 10. Sasa kaže:

  Nadam se da ce doci do mirnog resenja bez upotrebe sile

 11. jovana kaže:

  hahahaha, recite mi da ovo nije istina! mi smo jedna tuzna nacija

 12. Nestorović Hranislav kaže:

  Jovani i Ivani poklanjam po paklicu maslaca i vodim ih da gledamo poslednji tango u Parizu.

 13. Sanja kaže:

  Ova vest mi vraca nadu u bolje sutra! :D

 14. Mile Kekin kaže:

  samo da nas ne bombarduju ameri zbog njih..))

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *