nazad na vrh

Sednica vlade biće održana u jelci na Trgu

Njuz
Sednica će biti održana 31. decembraFOTO: Njuz

BEOGRAD, 27. decembar 2017, (Njuz) – Naredna sednica Vlade Republike Srbije održaće se 31. decembra u jelci na Trgu republike, saopšteno je iz kabineta premijerke Ane Brnabić.

Premijerka kaže kako je usvojila predlog predsednika Aleksandra Vučića da se novogodišnja sednica održi u jelci čime će vlast pokazati da želi da bude tamo gde je i narod, “a sada su svi na Trgu i bulje u tu jelku”.

– Sednice bi mogle redovno da se održavaju u jelci jer je, po Vučićevim rečima, ona i planirana da traje barem 10 godina što opravdava njenu visoku cenu. Ima jaku metalnu potkonstrukciju tako da u njoj možemo da izgradimo privremenu montažnu vladu na tri ili četiri sprata kako bismo maksimalno iskoristili skup kvadrat tog prostora. Možda nam bude malo skučeno, a i neće biti prozora, ali uostalom mi treba da radimo, a ne da gledamo u ljude koji se vesele i smeju dok gledaju u jelku – rekla je za Njuz premijerka Ana Brnabić.

Ministri u vladi su sa oduševljenjem prihvatili odluku o novom radnom prostoru.

– Narod se ovih dana okuplja da vidi jelku na Trgu, verovatno zbog toga što smo već nagovestili da ćemo u njoj zasedati. Svaki put kada donesemo neku odluku, mogu recimo da se upale ukrasi na jelci kako bi ljudi znali da smo efikasni – rekao je za Njuz ministar odbrane Aleksadar Vulin.

Miroslav Vujović

 1. To i prilici poglavici!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. U toku je realizacija srbske verzije cuvenog filma pod naslovom :”Spasavanje vojnika Glavasa”. Samo sto za razliku od americkog originala, srbski Predsednik licno spasava svog vernog vojnika (preletacevica iz prethodne vlasti), samo zato sto je poslednji potomak srbskog poglavice Stanoja Glavasa.
  Jedino sto zatamnjuje sjaj ove velike produkcije je to sto najbolji student Pravnog fakulteta od ameba do danas, jos uvek nije cuo nista o Zakonu o javnim nabavkama…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Ma svakako,taj prostor se moze kvalitetno upotrebiti,za sednice Vlade,sednice glavnog odbora SNS-a,gej zurke i slicno.
  A moze i sve to odjednom jer ima dovoljno prostora.
  Ma mogucnosti su velike,a sve to privlaci strane turiste.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Јелке су посечене од стране непознатих пензионера, женсколошкиња.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix