Šešelj pokušava da u svako paljenje zastave unese neke nove detalje
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

11. mar. 2016

Šešelj greškom spalio Šarovića dok je vežbao paljenje zastave EU

ZEMUN, 11. mart 2016, (Njuz) – Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj opekao je danas svog stranačkog kolegu Nemanju Šarovića, dok je u svojoj garaži vežbao paljenje zastave Evropske unije.

Kako saznaje Njuz, Šešelj je u društvu Šarovića vežbao paljenje zastave, ali se plemen otrgao kontroli i Šarović, čiji je zadatak bio da drži zastavu, je prošao sa manjim opekotinama po ruci.

– Šešelj je svestan da veoma često pali zastave Evropske unije, Sjedinjenih Američkih Država i Hrvatske, i da ljudima to brzo može da dosadi, pa se trudi da uvede neke nove detalje. Njegova zamisao je da se svako paljenje razlikuje od prethodnog i da svaki put podigne kvalitet spaljivanja na viši nivo, jer apetiti publike rastu. Da se ne bi obrukao, svaki put vežba novu tehniku paljenja, pri čemu mu Šarović uvek asistira – izjavio je naš sagovorinik iz SRS koji je tražio da ostane anoniman.

On navodi da je Šarović nekoliko puta pitao kada će doći red na njega da spali zastavu, ali da mu lider radikala nije još dao precizan datum.

– Na svako takvo Šarovićevo pitanje Šešelj bi mu rekao „hajde je malo podigni“, „dodaj mi taj upaljač“ ili „poprskaj je malo benzinom“ – kaže naš izvor.

Prema prvim informacijama, Šarović se brzo oporavlja i trebalo bi da bude spreman za najambicioznu probu do sada u nedelju, kada Šešelj planira da iz skoka pokuša da levom rukom zapali američku, a desnom hrvatsku zastavu.

Marko Dražić

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa posledje sezone kad je palio – zapalio je velik deo Srbije. Ocito mu je mogucnost delovanja znacajno smanjena!

 2. Ja sam kaže:

  Ogromnoj vecini politicara Srbije predlazem samospaljivanje.
  Naravno, zna se ko je lider i ko treba prvi da se spali za primer ostalima.

 3. Sp kaže:

  “Vepe zastave, vepo gove. A vužne, ostaju vužne, čak i kada gove. Šavoviću! Paz… E jebem te ćovava…”

 4. Рубљов kaže:

  Зашто Шаровић не користи азбестно одело што је иза Вучића остало ? Ако му је велико, нека га опкроје брусилицом, и где је бренер који је вучић патентирао још одавно ? Има ли Шаровић право, као настрадали од ватре, која је, баш као и вода, елементарна непогода, право на белу технику ?

 5. duh kaže:

  To se dešava kad ti uleti pitanje paliti ili zapaliti pitanje je sad.

 6. mirko kaže:

  Ipak je Vucic bio nezamenljiv u asistiranju. Ali gde naci coveka koji se tako malo plasi vanrednih situacija?

 7. Sheggy kaže:

  Mora čovek da ostane u toku i da osavremenjuje koreografiju. Što se tiče “držača” zastave Alek je tu bio nezamenjiv, jer kako bi i danas bio na visini zadatka da se onomad samospalio ili bar oprljio poput dragog mu naslednika u izvršenju vrlo bitnih stranačkih EPP aktivnosti. Jel vidiš Šaroviću kako se držala zastava….

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *