njuz-autor

AUTOR: urednistvo

26. jan. 2012

Severinina beba dobila ulogu u “Game Of Thrones”

Prva probna snimanja obavljena već preko ultrazvuka / FOTO: Svetplus

ZAGREB, 26. januar 2012, (Njuz) – Beba Severine Vučković, koja će na svet doći početkom februara, već je dobila svoju prvu ulogu u narednoj sezoni serije Game Of Thrones, koja će se delimično snimati i na hrvatskom tlu, prenose mediji.

Dobijanjem ove uloge buduće Severinino dete je osiguralo sebi mesto u istoriji kinematografije kao prva osoba na svetu koja je angažovana i pre vlastitog rođenja.

– Milan i ja smo zaista prijatno iznenađeni što je naše dete već dobilo ulogu u toj seriji. Iz mog iskustva, ako želite da budete uspešni u šou biznisu, bitno je početi što ranije, a mislim da ranije od ovoga i ne može – kaže prezadovoljno Severina.

– Nije istina da smo lobirali da naša beba bude izabrana, producenti su jednostavno prepoznali budući talent i kontaktirali nas – dodaje poznata pevačica.

– Mi smo uvek u potrazi za mladim talentima, a od ovoga stvarno ne može mlađe – kaže casting director serije Nina Gold.

– Audiciju, kao i prva probna snimanja smo već obavili preko ultrazvuka, tako da još samo ostaje da se potpiše ugovor i možemo reći: zvezda je uskoro rođena – dodaje ona.

Kako Njuz nezvanično saznaje, Severinina beba će tumačiti ulogu bebe u seriji, a neki izvori tvrde da postoji mogućnost i da zameni glumca Pitera Dinklidža kome u martu ističe ugovor.

Viktor Marković

 1. misley kaže:

  Mda, a glumiće laparaskopski…

 2. ariela kaže:

  zvezda je rodjena!…jos u stomaku…

 3. snezana kaže:

  ne vidim cifru koju ce dete dobiti za ovo ostvarenje

 4. Jorgos kaže:

  Samo da mi je znati ko vise ovu seljancuru drzi u medijima 24/7. Malo nam je jedna Ceca Raznatovic, pa smo poceli da uvozimo umisljene zvezde.Apise, Apise, sto nas ostavi…

 5. kuti kaže:

  Kakav debilizam.. Probna snimanja, prepoznali takenat…. Uzas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *