njuz-autor

AUTOR: urednistvo

10. mar. 2013

Severna Koreja zabranila poštu iz SAD kako bi sprečila da Amerikanci Kim Džong Unu pošalju rak

Kim Džong Unu preporučeno i da manje koristi internet

PJONGJANG, 10. mart 2013, (Njuz) – Rukovodstvo Severne Koreje zabranilo je nacionalnoj pošti da prima pošiljke iz Sjedinjenih Američkih Država kako bi se sprečilo da lideru zemlje Kim Džong Unu Amerikanci pošalju rak, prenosi The Global Edition.

Nakon što su se proširile glasine da su za smrt venecuelanskog lidera Uga Čaveza, koji je nedavno preminuo od raka, krivi Amerikanci, severnokorejski zvaničnici su iz predostrožnosti stavili blokadu na sva pisma i pakete “putem kojih bi u zemlju mogla da se unese ova opaka bolest”.

– Ne smemo da rizikujemo zdravlje našeg predsednika – rekao je u izjavi za The Global Edition neimenovani visoki zvaničnik Severne Koreje – Koliko rak, koji bi se mogao naći u nekom od tih pošiljki, može biti zarazan pokazuju i podaci o porastu broja zaraženih od ove opake bolesti širom sveta, kao i među predsednicima država Južne Amerike – dodao je on.

Pošto pisma i paketi nisu jedina pretnja po predsednika Kim Džong Una, stručnjaci ispituju da li se rak može dobiti i slušanjem američke muzike i gledanjem holivudskih filmova.

– Iz predostrožnosti, preporučili smo našem predsedniku da manje konzumira Koka-Kolu i da ređe ide na internet jer smo čuli da se i odande može dobiti virus, od kojih jedan upravo može biti rak. Dok ne stignu rezultati ispitivanja, predsednik Kim Džong Un će se svojim fanovima van Severne Koreje, umesto preko Fejsbuka, obraćati putem Gugl Plusa jer je on jedini siguran za korišćenje zbog malog broja korisnika – rekao je korejski zvaničnik.

On je potvrdio da je prema njihovim saznanjima, nakon što su pošiljke počele da se vraćaju u SAD, broj zaraženih rakom u Americi nastavio da se povećava, što predstavlja “jasan dokaz da se Amerikancima ideja o ubijanju predsednika Kim Džong Una na jedan perfidan način, vratila kao bumerang”.

Miroslav Vujović

 1. bik koji sjedi kaže:

  cavez je ziv i gleda svoju sahranu iz vatikana,sa titom,hitlerom,kenedijem,gadafijem i ostalima

  1. Slavisha kaže:

   …i koštunicom… koji je takođe živ iako sve govori suprotno.

 2. ariela kaže:

  Ha ha mogu misliti kako ce pojedinci da shvate ovaj tekst…narocito na fb….kad krenu sad komentari: jeste vi norrrrmalni?…kako rak moze pismom da se prenese…sram da ve bude i sl. Ma sou uzivo moze da pocne…

 3. Tagore kaže:

  Mi u Srbiji imamo kubanske lekove iz Havane koji leče od bolesti i od besnila.
  (Moj drugar Hugo Chávez je gutao iste.)

 4. Malo ja sam kaže:

  -Sta ce pre dobiti, rak ili sidu?
  -Zavisi sta bude vise pusio.

 5. Goldie kaže:

  Zbog širenja dezinformacija i pro-američke propagande možete očekivati napade od strane hakera iz Severne Koreje koji će u tu svrhu upotrebiti oba svoja računara pentium generacije!!!

 6. Ja sam kaže:

  Е, код нас је другачије.
  Наше руководство води политику челичења, али не председника већ народа.
  За сада он пије само ракију, док се на над заморчићима,а то је цео народ, испитује један нов напитак. Није црне боје као кока кола,већ беле. Рецептура је рускоамеричка, има га у течном и чврстом стању, препоручује се пре свега деци, гарантовано је канцероген.
  Ако преживи више од половине испитаника даваће се на кашичицу и представницима власти.

 7. Tagore kaže:

  U karuce na igranku?

  Pošao severnokorejanski jež karucama u Vašington da igra neko novo ”srpsko kolo” pre preventivnog bombardovanja, pa za neku nuklearnu banderu privezao konja pastuva i platio jedan dukat na ulazu.

  Srpski harmonikaš tragične komedije mu svira 78 dana, a debeli jež Kim Jong-un gubi dah i dva kilograma sagorelog masla, pa posustaje i želi da se izvuče i njemu nepoznate igre srpskoga kola ”balkanski-kazačok”.

  – Na izlazu igranke iz srpskoga kola morate platiti samo jednu milijardu dukata dnevno – obaveštava ga ”American anti-nuclear antibodies service”, pokrade mu karuce, konja vrana i polovinu teritorija uvažene Severne Koreje.

  Naježeni Kim Jong-un kupi JUŽNOKOREJANSKI mobilni telefon ”Samsung” sa GPS navigacijom, prepliva Tihi okean i uspešno se vrati pašaluku u Pyongyang.

 8. Euklid kaže:

  Sunce moje, kazacu ti jednom pricu kakav je osecaj.

  – tragikomicar

 9. StakaZulu kaže:

  A šta ćemo sa raznim virusima gripova (svinjski, ptičiji…)?! Pa afla, beta, gama…toksini?! Pa lude krave i blesavi konji?! Sve to može da se prenese putem struje i uz pomoć daljinskih upravljača za TV, klimu i sl!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *