nazad na vrh

Sin priznao majci da njegova supruga bolje kuva

Puača je kasno shvatio da nije trebalo da komentariše majčino kuvanje

ZEMUN, 27. januar 2013, (Njuz) – Siniša Puača, tridesettrogodišnji šumarski inženjer iz Zemuna, priznao je juče majci Ljiljani da njegova supruga Milica bolje kuva od nje. Puača navodi da je njegova majka dobra kuvarica ali da ju je žena ipak odavno nadmašila kada je priprema većine jela u pitanju.
-Pre par dana sam svratio kod mojih, pošto je supruga je bila na putu, pa su me roditelji zvali na ručak. Mama Lilja je spremila punjene paprike koje su bile OK, ali mi se činilo da im ipak nešto nedostaje, pa sam joj rekao da nisu baš onako dobre kao kada ih moja Milica napravi i da bi trebala da se posavetuje sa njom oko kuvanja – izjavio je Siniša za Njuz.

Puača kaže da je tek kada je video majčin izraz lica shvatio šta je uradio ali je tada već bilo kasno.

-Pokušao sam da se izvadim tako što sam rekao da Milica nikada ne spremi supu iz kesice kao što ona ume, ali nije vredelo. Baš se uvredila. Nije htela da ni da me sasluša. Tata i sestra su je ubeđivali kako nisam ozbiljno mislio, kao i da sam se samo loše izrazio, ali je tek nakon dva dana ponovo počela da priča sa mnom – dodao je naš sagovornik.

Siniša napominje da je sve moglo da bude mnogo gore da se nije “ugrizao za jezik“ u poslednjem momentu.

-Dobro je da joj nisam spomenuo kako sam punjene paprike zavoleo tek kada mi ih je Milica prvi put spremila – rekao je on.

Soko Sokolović

Tagovi:
  1. Е мој Синиша, сад иди код таште на ручак.

  2. Nezahvalni, papucasti,bezdusnik.
    Da li joj je i mleko bolje od majcinog?

  3. Kada sam majci rekao da moja tasta bolje przi corbu od nje, istog dana se uclanila u Zene u crnom.

  4. hahahaha, dobar.

  5. IZDAICA!

  6. Netačan podatak! U Zemunu možda postoji 33-godišnji student, ali inženjer ne. Neoprostivo!

  7. Ma gde to ima…niko to pri cistoj svesti ne bi priznao…stavila mu nesto u jelo pa ne vidi nista dalje od njene serpe…majka je majka tu nesto ne stima…

  8. Upravu je Sinisha, to je neka moderna mama, verovatno je cale punio papriku a znamo kako nam ocevi pune paprike hi,hi,hi.A keva ga branila.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix