njuz-autor

AUTOR: urednistvo

22. jun. 2022

Sindikat dojavljivača bombi najavio kolektivni godišnji odmor do septembra

BEOGRAD, 22. jun 2022, (Njuz) – Ujedinjeni granski sindikat dojavljivača bombi „Anonimnost“ poslao je danas svim medijima mejl sa obaveštenjem da će svi dojavljivači bombi biti na kolektivnom godišnjem odmoru od 24. juna do 1. septembra. Prema rečima predsednika sindikata, koji je insistirao na anonimnosti, dojavljivačima je neophodan odmor jer su tokom proteklih par meseci radili gotovo svakodnevno.

– Već neko vreme radimo skoro bez pauze i došlo je vreme da se malo opustimo i odmorimo. Bavimo se stresnim i rizičnim poslom, uvek postoji opasnost da nas neko otkrije i zbog toga nam je potrebna nešto duža pauza. Mejl koji smo poslali medijima nije lažna dojava, želeli smo pre svega da izađemo u susret svim roditeljima, jer su se oni najviše bunili zbog naših nenajavljenih aktivnosti, pa će sada i oni na miru moći da planiraju svoje leto – istakao je on.

– Naš posao je usko vezan za škole i moramo da pratimo školski kalendar. Razmišljali smo da se na posao vratimo krajem avgusta, kada krenu popravni ispiti, ali tada naše aktivnosti ne bi imale previše efekta i zbog toga ćemo sačekati septembar i pune škole. Nadam se da će se tokom leta svi lepo odmoriti pa se vidimo i čujemo već 1. septembra kada ćemo da krenemo da radimo punom parom – poručio je predsednik sindikata dojavljivača bombi.

On je dodao kako se nada da nikome od dojavljivača bombi odmor neće upropastiti lažna dojava o bombi u letovalištu jer ima budala kojima i to može da padne na pamet.

Nenad Milosavljević

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *