nazad na vrh

Siniša Mali: Ako ova vest bude imala 50.000 lajkova, Beograd će dobiti metro

BEOGRAD (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali pozvao je Beograđane da se uključe u kampanju za izgradnju metroa i poručio da će ako ova vest bude imala 50.000 lajkova u ponedeljak početi njegova izgradnja.

– Nikada nismo bili bliže izgradnji metroa. Jedino što deli naše sugrađane od dobijanja metroa jeste sledeće: Ako vest u kojoj pričam o metrou do ponedeljka u 8 sati ujutru bude imala 50.000 lajkova, već u 9 sati počeće kopanje metroa – poručio je Siniša Mali.

On je pozvao sve Beograđane da u komentarima na ovu vest ostave svoje predloge kuda bi sve trebalo da ide linija beogradskog metroa.

– Pošto gradimo metro za naše sugrađane, a ne da bismo prikupili političke poene, želimo da čujemo šta oni misle. Na osnovu tih komentara odredićemo gde će prvo početi radovi, koja linija će prva biti izgrađena, gde će biti metro-stanice, da li će u metrou važiti BusPlus – istakao je gradonačelnik Beograda.

Bane Grković

Tagovi: ,
  1. Poznato je da su dva najveća troška u današnjem svetu: vodjenje rata i izgradnja metroa. Pošto za neki rat nisu baš opremljeni, ovoj vlasti ostaje ono drugo – izgradnja metroa. Samo da još obezbede neki kredit, jer svojih para nemaju!

  2. Pre ce vucic reci istinu nego sto ce Beograd metro dobiti.

  3. Ohoo …bravo bravo…pomislih bice to superiska za nas “Baogradjanke“…ono kao selfi na svakoj stanici pa u vozicu licno…a i ono kao uz pitanje…Nesto te ne vidjam u troli?…ebote covece to je za ljakse…ja dolazim do Konja metroom…odmah Like od mene…Sinisa cmokiiiic…

  4. Metro se neće graditi jer su sve lajkove preko noći neljudi u fantomkama razlajkovali.

  5. А не, не! Камо макета бре!? Ништа ја у то не верујем док не видим макету!

  6. Predlazem da se uradi kanalizacija u Krnjaci, i da se to nazve – maketa metro-a. Ili – banatski metro.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix