SIniša Mali tvrdi da će nove pumpofontane privući mnoge turiste
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

06. sep. 2017

Siniša Mali: Beograd na vodi ne curi nego preliva

BEOGRAD NA VODI, 6. septembar 2017, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali demantovao je tvrdnje pojedinih stručnjaka da voda curi u podrumima zgrada i na zemljištu Beograda na vodi. Gradonačelnik nije porekao da na tom mestu postoje podzemne vode, ali je naglasio da je sve pod kontrolom i da to tako i treba da bude.

– Voda na području Beograda na vodi ne curi nego preliva. Voleo bih da svi ti kritičari koji tvrde da u podrumima curi dođu i uvere se da nema ni reči o curenju. Voda preliva zahvaljujući našim pumpama koje rade danonoćno.

Mali kaže da će ove pumpe koje služe za prelivanje vode ostati tu još decenijama.

– Može se reći da smo dobili jednu veliku fontanu potpuno besplatno, napominje Mali. – Te pumpofontane, kako ih mi zovemo, uveseljavaće stanare Beograda na vodi još mnogo godina. Ovo će biti atrakcija koja će privući mnoge turiste i Bugare u zemlju, zaključuje gradonačelnik.

Kako se nezvanično saznaje, prvi sprat zgrada u Beogradu na vodi će, po ugledu na evropske zemlje, biti prizemlje.

Viktor Marković

 1. strani izdajnik kaže:

  Dani Venecije u Beogradu su počeli pre roka

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  U početku sam mislio da je u pitanju nestručnost naprednih. Ali posle elokventnog ,,pink” objašnjenja vodjinog, sve mi je jasnije da je u pitanju opozicija, a ova voda što se ,,preliva” svugde je samo rezultat onoga što rade po grobovima živih.Pošto su opozicionari samo strani plaćenici koji se plaše da idu kod stranih ambasadora!

 3. amharac kaže:

  ma to je slcajno malo, zbog solarne oluje; cim solarna oluje prodje, a procenjuje se za 2 do 2 ipo godine, BGD ce plivati na vodi, a mozda i otici niz nju

 4. voya montoya kaže:

  Prema pisanju Politike,dnevnog lista sa najvise citulja u c/b tehnici,Helsinki i Oslo,takodje imaju projekte grada na vodi…!!!Samo sto Srbija nema more,vec morre od Malog i Dugackog Alexandra NJ.E….!!!Mislim da je vreme da se pobratimimo sa ovim gradovima na vodi ,a i Kurca iz Wienn,da prihvati Gradonacenik Mali,kao cetrvrtog vizionara…

 5. voya montoya kaže:

  Lupa Mali ko MMF po Srbiji…!!!

 6. Malo mnogo kaže:

  Doš'o đavo po svoje,doduše malo je poranio,ali uvek dođe a naročito kad sa njim sadiš tikve ili mu prodaš dušu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *