njuz-autor

AUTOR: urednistvo

15. aug. 2019

Siniša Mali: Dolaze najbolje godine za onih par stotina ljudi koji tada još uvek budu bili u Srbiji

BEOGRAD, 16. avgust 2019, (Njuz) – Ministar finansija Siniša Mali najavio je da će prosečna plata porasti na 500 evra za sve one potencijalne ljude koji, možda, eto, ipak odluče da ostanu u Srbiji.

Mali je izjavio kako bolja vremena dolaze i kako će svako ko je sticajem okolnosti još tu, to možda moći i da oseti u nekoj bližoj budućnosti.

– Sve nas čeka bolja budućnost u Srbiji, a kada kažem “sve nas” mislim na one koji ovde planiraju da ostanu i to čekaju. Sumnjam da ću i ja biti među njima, izjavio je ministar. – Ko god da se bude zatekao u Srbiji za neku godinu, može da očekuje da će mu, ili joj, biti bolje. Ukoliko to ne bude tako, taj neko može da mi javi na moj kontakt, u slučaju da ja tada ne budem u Srbiji a najverovatnije da neću, najavio je on.

Ministar je dodao, pakujući kofere, kako svetla budućnost konačno dolazi za one koji je tako dugo čekaju a koji je možda i dočekaju pod uslovom da se zateknu na teritoriji Srbije “jedan dan od ponedeljka za par godina”.

Stručnjaci koji su još uvek tu se slažu da će svako ko ne bude u Nemačkoj, Švedskoj, Austriji, Norveškoj ili nekoj drugoj zemlji, konačno moći da vidi platu od 500 evra, naravno ne odmah, nego za koju godinu, možda.

– Budućnost je stigla i svetla je. Vredelo je čekati i biti strpljiv. Naravno, ovo je moj govor za trenutak kada budučnost konačno stigne, za koju godinu. Do tada, treba i dalje čekati i biti strpljiv, poručuje Miroslav Lazanski, stručnjak za Miss 2007. i vojna pitanja, sa ambasadorske pozicije iz Rusije. – Onaj ko i dalje bude bio tu u Srbiji će imati dostojanstven život, zaključuje on.

Kako se nezvanično saznaje, ministar finansija Siniša Mali poručio je sa aerodroma “kako investicije podstiču ekonomiju” i kako bi voleo da mu neko kaže “da li zna nekog našeg u Frankfurtu”.

Viktor Marković

  1. voya montoya kaže:

    Zlatno doba Sinise Velikog Malog-Ali baba-tehnicara…u zrelim 40-im…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *